Μυριέλλα Κουρεντή: Διασκέδασε με την αδερφή της και τις κολλητές της στις «Μέλισσες»

Μυριέλλα Κουρεντή: Διασκέδασε με την αδερφή της και τις κολλητές της στις «Μέλισσες» | tlife.gr

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι ένα φρέσκο και ταλαντούχο κορίτσι. Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετά σήριαλ και σε πολλές θεατρικές παρατάσεις και έχει εντυπωσιάσει με τις μοναδικές ερμηνείες της. Αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Χαμάμ Γυναικών», γεγονός που την κάνει πολύ χαρούμενη. Αν και η μεγάλη της αγάπη είναι η υποκριτική, πέρυσι, μέσα από την συμμετοχή της στο «Dancing With The Stars», μας απέδειξε πως και στον χορό τα πάει εξίσου καλά.

Χθες η ηθοποιός βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι «Μέλισσες» και διασκέδασε μαζί με την αδερφή της και τις κολλητές της. Η Μυριέλλα, καθ΄όλη της διάρκεια της βραδιάς, δεν σταμάτησε να τραβάει videos και να λέει πόσο πολύ αγαπάει την αδερφή της, την Πηνελόπη. Μάλιστα, εκτός των άλλων που κοινοποίησε στο instagram, ανέβασε και μερικά stories που την δείχνουν να χορεύει σε έξαλλους ρυθμούς με τις επιτυχίες του συγκροτήματος, επιβεβαιώνοντας έτσι, πως τα μαθήματα που έκανε στο «DWTS» έπιασαν τόπο.

«Δύο αδέλφια μονοιασμένα κι αγαπημένα είναι πιο δυνατά κι από τα τείχη μιας πόλης» ήταν το σχόλιο της ηθοποιού στην φωτογραφία που είναι μαζί με την αδερφή της.

READ more