Μυριέλλα Κουρεντή: Η νικήτρια του J2US εξηγεί γιατί θεωρεί πως η εξωτερική εμφάνιση είναι απλά το περιτύλιγμα

Η όμορφη ηθοποιός και νικήτρια του J2US Μυριέλλα Κουρεντή ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού LIKE και μας μιλάει για τον έρωτα, αλλά και τη σχέση της με την εξωτερική της εμφάνιση και τον χρόνο.

Η χρονιά φέτος διακιωματικά της ανήκει, αφού πέρα από την τεράστια επιτυχία που σημειώνει στο σίριαλ του MEGA, “Κλεμμένα Όνειρα“, η Μυριέλλα είναι και η μεγάλη νικήτρια του φαντασμαγορικού show J2US. Στη συνέντευξή της εξηγεί πως κουράστηκε πολύ με τόσες υποχρεώσεις όλη τη χρονιά, αλλά πέρασε πολύ καλά και δεν αισθάνεται καμιά πικρία ή στενοχώρια για τυχόν αρνητικές κριτικές.

Όταν η κουβέντα πηγαίνει στα προσωπικά η ίδια εξηγεί πως δεν κάνει προσπάθεια ούτε να προβάλει, ούτε όμως και να κρύψει τη σχέση της, ό, τι κι αν δημοσιεύεται. Κάποτε γράφτηκε μάλιστα πως είχε σχέση με το συμπρωταγωνιστή της Ορέστη Τσίκα. Η ίδια απαντά: ” Γέλασα και γελάω παρέα με το αγόρι μου. Λες και δεν έχει ο κόσμος άπειρα, πολύ πιο σημαντικά προβλήματα και αποτελούν μείζον ζήτημα υποθέσεις που αφορούν στην προσωπική μου ζωή”. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τη Μυριέλλα με τον αγαπημένο της στο party του J2US!

Η νεαρή ηθοποιός παραδέχεται πως με το σύντροφό της ήταν αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. “Αν και ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, «ενισχύθηκε» πολύ από την καθαρή καρδιά του, το πνεύμα, το χιούμορ, την ευφυΐα, την αξιοπρέπεια, το αληθινό του χαμόγελο και την παιδικότητά του” αναφέρει στη σύντευξή της.

Τέλος, η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του MEGA δηλώνει πως τα έχει βρει με τον εαυτό της και δεν δίνει σημασία τόσο στην εξωτερική εμφάνιση. “Κατάλαβα ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι απλά το περιτύλιγμα και ότι η ομορφιά και η ουσία βρίσκονται στο περιεχόμενο” εξηγεί. Μάλιστα, όπως δηλώνει δεν έχει κανένα πρόβλημα με το πέρασμα του χρόνου και δεν θα έμπαινε καν στη διαδικασία κάποια αισθητικής επέμβασης για να δείχνει νέα. “Πιστεύω πως η μορφή που μας δίνεται είναι ξεχωριστή και πρέπει να τη σεβόμαστε. Ωστόσο, δεν είμαι κατά μόνο αν πρόκειται για επιδιόρθωση ύστερα από κάποιο ατύχημα” αναφέρει

Διάβασε περισσότερα στο LIKE που κυκλοφορεί…

Read More

And More