Μυριέλλα Κουρεντή: Ο λόγος που κινδυνεύει να χάσει τον λογαριασμό της στο Instagram! (pic)

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε λογαριασμούς διασήμων στο Instagram να χάνονται ή να μπλοκάρονται για κάποιο χρονικό διάστημα. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συμβαίνει και στην περίπτωση της Μυριέλλας Κουρεντή, αφού όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσω ενός Instagram Story, το πρωί της Τετάρτης δέχτηκε ένα mail που την προειδοποιούσε πως υπάρχει κίνδυνος να χαθεί ο λογαριασμός της. Το mail που έλαβε η ηθοποιός ανέφερε πως κάποιες από τις δημοσιεύσεις της παραβιάζουν τους όρους χρήσης του Instagram.

Aυτό φυσικά θορύβησε την Μυριέλλα Κουρεντή καθώς το περιεχόμενο του λογαριασμού της έχει πρωταγωνίστρια την ίδια και τη δουλειά της. Μέσα από την ανάρτησή της, η αγαπημένη ηθοποιός ενημέρωνε τους ακόλουθούς της, πως αν όντως ο λογαριασμός της χαθεί, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη φτιάξει άλλον καθώς δεν έχει την όρεξη να ασχοληθεί.

“Μου ήρθε αυτό το μήνυμα στο mail μου. Αν συμβεί αυτό και σβηστεί ο λογαριασμός μου στο instagram έτσι στα καλά καθούμενα, δεν είμαι σίγουρη αν έχω την όρεξη και την υπομονή να το ξαναφτιάξω” έγραψε.

“Aυτά για να μην παρεξηγηθώ και νομίζουν κάποιοι ότι τους έσβησα ή τους μπλόκαρα” συμπλήρωσε στην ανάρτησή της η γνωστή ηθοποιός.

Read More

And More