Mυριέλλα Kουρεντή: Βραδινή έξοδος με τον πατέρα της! [pics]

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι ένα πολύ γλυκό και ταλαντούχο κορίτσι. Την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική της επιτυχία στη σειρά του Mega «Κλεμμένα όνειρα», ενώ την περασμένη σεζόν την απολαύσαμε στο «Dancing with the stars» του ΑΝΤ1. Και μπορεί όλοι να την είχαμε στο μυαλό μας ως μια από τις ομορφότερες μελαχρινές ηθοποιούς, πριν λίγο καιρό πήρε την απόφαση να γίνει ξανθιά, ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Η Μυριέλλα είναι χαμηλών τόνων και κρατά την προσωπική της ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, οι επίσημες δημόσιες εμφανίσεις της είναι περιορισμένες, με αποτέλεσμα όταν την πετυχαίνουν κάπου οι φωτογράφοι τα φλας να ανάβουν πάνω της. Αυτό συνέβη και το βράδυ της Δευτέρας, που η ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο ΑΘΗΝά, όπου έκανε επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Διπλή Ταρίφα».

Μάλιστα, αυτή τη φορά δεν ήταν μόνη της ή με κάποια φιλικό της πρόσωπο, αλλά συνοδευόταν από τον πολυαγαπημένο της πατέρας, στον οποίο μοιάζει αρκετά, ενώ του έχει και ιδιαίτερη αδυναμία. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί και πιασμένοι αγκαζέ, αποδεικνύοντας την μεγάλη αγάπη που έχει ο ένας στον άλλο.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος / NDP Photo Agency

Read More

And More