“Μυρωδιά από σανίδι”: Ο νικητής για το ταξίδι για 2 άτομα στη λίμνη Κόμο με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα!

Το νέο μυθιστόρημα του Κώστα Κρομμύδα “Μυρωδιά από σανίδι” κυκλοφορεί από σήμερα (25/4/2018) από τις εκδόσεις Διόπτρα και αναμένεται να καθηλώσει το αναγνωστικό κοινό παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό έρωτα. Με αφορμή μάλιστα, την κυκλοφορία του βιβλίου,  ένα τυχερό ζευγάρι έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην Ιταλία και στη μαγευτική λίμνη Κόμο, κερδίζοντας ένα τετραήμερο ταξίδι.

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Γεωργία Δημητρέλη.

Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα μετ ‘επιστροφής (Αθήνα – Μιλάνο, Μιλάνο – Αθήνα), μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο (Μιλάνο – Λίμνη Κόμο, Λίμνη Κόμο – Μιλάνο) καθώς και διαμονή για τρεις νύχτες σε κεντρικό ξενοδοχείο 4ων αστέρων (double room με πρωινό). Το πακέτο δώρου είναι προσφορά του Simone Arnaboldi και της Realize srl με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου “Μυρωδιά από σανίδι”, του Κώστα Κρομμύδα!

View this post on Instagram

✈️ GIVEAWAY ✈️ Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του @krommydaskostas “Μυρωδιά από Σανίδι”, από @dioptrabooks , ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει ένα 4ήμερο ταξίδι στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Η Realize srl του @simonearna στέλνουν ένα τυχερό ζευγάρι στον πιο ερωτικό προορισμό της Βόρειας Ιταλίας. Για να μπείτε στην κλήρωση θα πρέπει 1. να ακολουθείτε τον λογαριασμό μας @tlifegr 2. να ακολουθήσετε το λογαριασμό του συγγραφέα @krommydaskostas και 3. να αφήσετε ένα comment κάτω από την φωτογραφία του tlife κάνοντας tag 3 φίλες σας. #mirodiaaposanidi #krombooks #dioprabooks #como #italy

A post shared by Tlife.gr (@tlifegr) on

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Στην Αθήνα του ’40, ένας έρωτας γεννιέται στο σανίδι, όταν η Δωδέκατη Nύχτα ενώνει τον Νικόλα και τη Λυδία στη σκηνή και τη ζωή. Ένας έρωτας που θα κρατήσει δεκαετίες, κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και με πτυχές που μένουν κρυφές, μέχρι τη μέρα που ο Νικόλας αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μάρω τα κρυμμένα μυστικά.

Μια ζωή σαν θέατρο, γεμάτη ένταση, πάθος και δημιουργία, συνδέει τους δύο πρωταγωνιστές μέχρι την τελική αυλαία. Μια ζωή όπου «Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή. Κι όλοι οι άντρες κι οι γυναίκες είν’ απλώς ηθοποιοί». Μια ζωή γεμάτη μυρωδιά από σανίδι. Μια ιστορία εμπνευσμένη από τους αξέχαστους έρωτες του θεάτρου και της μεγάλης οθόνης

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί τους μήνες Σεπτέμβρη με Οκτώβρη 2018 και οι ημερομηνίες της κράτησης θα οριστικοποιηθούν με τον νικητή ως τις 30/06/2018!

Read More

And More