Μύρωνας Στρατής: Η δυνατή φιλία που τον συνδέει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και η εξομολόγηση για τον γιο του (video)

Ο Μύρωνας Στρατής παραχώρησε συνέντευκη στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου και, μεταξύ άλλων, μίλησε για…

… τις προτάσεις για εκπομπή που έχει δεχτεί: «Η τηλεόραση είναι ένα φλερτ που υπάρχει στη ζωή μου αρκετά χρόνια, απλά είναι και κάτι που με τρομάζει. Έχουν γίνει και φέτος μέσω τηλεφώνου κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις».

… τον ερχομό του γιου του: «Η χαρά για το μωρό είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που φαντάζεσαι, η αϋπνία είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο φαντάζεσαι. Ο μπέμπης ήρθε και λίγο νωρίτερα στη ζωή μας, Δηλαδή τραγουδούσα στην Πάτρα ένα Σάββατο και έλαβα ένα μήνυμα που μου έλεγε ότι «γεννάμε»! Όλα πήγαν ευτυχώς καλά. Δεν γινόταν να σταματήσω το live και να φύγω. Τελείωσα το μισάωρο που απέμενε και ξεκίνησα για την Αθήνα».

… την στενή φιλία που διατηρεί εδώ και χρόνια με τον κριτή του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Τον ξέρω πολλά χρόνια, έχουμε κάνει διάφορες τρέλες μαζί και επαγγελματικά. Γιατί κάποτε μαγείρευε σε ένα μαγαζί στη Νέα Σμύρνη, πριν από το MasterChef και με είχε guest σεφ ένα βράδυ! Οπότε με είχε εμπιστευτεί και έχουμε μοιραστεί καταστάσεις από πολύ παλιά. Είναι φοβερός τύπος, το αντισυμβατικό του χαρακτήρα του είναι και αυτό που τον κάνει τόσο μαγικό στην τηλεόραση».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

 

Read More

And More