Μύρωνας Στρατής – Κατερίνα Ζαπάρδα: Οι Έλληνες celebrities που βρέθηκαν στον γάμο τους

Τις ζωές τους αποφάσισαν να ενώσουν ενώπιον Θεού και ανθρώπων ο Μύρωνας Στρατής και η αγαπημένη του Κατερίνα Ζαπάρδα πριν λίγη ώρα.

Το αγαπημένο ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια και πριν ένα χρόνο απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον Νικόλα, παντρεύτηκε σήμερα στο Κορωπί σε πολύ στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο.

Οι δυο τους άλλωστε έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και η είδηση του γάμου τους κατάφερε να μείνει κρυφή μέχρι την τελευταία στιγμη. Η αποκάλυψη ωστόσο έγινε μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο καλός φίλος του ζευγαριού Σπύρος Σαμοίλης.

Εκτός όμως από τον Σπύρο Σαμοίλη στον γάμο παρεβρέθησαν και το συγκρότημα Μέλισσες με τον Χρήστο Μάστορα αλλά και ο καλός φίλος του ζευγαριού που ήταν και κουμπάρο Παναγιώτης Χατζηδάκης με την σύζυγό του Χαρά Σαράντη.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκε το μυστήριο και εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες από την πιο ευτυχισμένη ημέρα του ζευγαριού.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More