Μύρωνας Στρατής: Μιλάει πρώτη φορά για την γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά!

Ο Μύρωνας Στρατής κατάφερε να κρατήσει κρυφή τη σχέση του για αρκετό διάστημα. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό τον λόγο είναι ελάχιστες οι φορές που βλέπουμε σε περιοδικά εκείνον και τη σύντροφό του. Ο Μύρωνας, όμως, αποφάσισε να “σπάσει” τη σιωπή του και να μιλήσει πρώτη φορά στην Real News για την αγαπημένη του, με την οποία μάλιστα είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ τον τελευταίο χρόνο μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

“Είμαι σε σχέση. Από τη στιγμή που ενημερώθηκα πως υπάρχουν φωτογραφίες, δεν μπορώ να ισχυριστώ πως δεν είμαι. Αυτή τη σχέση την έχω προστατεύσει πολύ και, αν με ρωτήσεις, θα σου πως πως δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να την εκθέσω. Είχα μία σχέση “επώνυμη” πριν από κάποια χρόνια, η οποία είχε απασχολήσει τον κόσμο και τότε είχα σοκαριστεί γιατί, όταν βλέπεις τον εαυτό σου σε ένα περιοδικό και δίπλα είναι η κοπέλα σου, είναι σαν να βλέπεις την ζωή σου σε ταινία. Από την αρχή της συγκεκριμένης σχέσης μέχρι και το τέλος της, με ρωτούσαν συνεχώς και ήταν αμήχανο… Όταν έμαθα πως κυκλοφορούν φωτογραφίες μου με την Κατερίνα και από τη στιγμή που είμαστε μαζί για περισσότερο από τρία χρόνια, δεν θέλω να φτάσω στο άλλο άκρο του να κρύβομαι και να κάνω αυτά που κοροϊδεύω”, δηλώνει ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.

“Με την Κατερίνα γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε ένα νοσοκομείο. Δεν είναι δύσκολο αν θέλεις να μην κυκλοφορήσει η σχέση σου. Αν πας σε κάποια πρεμιέρα χέρι-χέρι με την αγαπημένη σου, είναι σαν να την παρουσιάζεις. Δεν κρυβόμουν, απλά δεν το “πούλησα”. Με την Κατερίνα μένουμε μαζί εδώ και έναν χρόνο στο σπίτι μου στη Νέα Σμύρνη. Η συγκατοίκηση είναι μια χαρά. Είναι σημαντικό σε μία σχέση ο ένας να μη σπάει τα νεύρα του άλλου. Περνάμε καλά, αν και προς το παρόν δεν έχουμε μιλήσει για γάμο. Το ότι θέλω να γίνω μπαμπάς το ξέρω από πολύ νωρίς, γιατί οι γονείς μου είναι πολλοί νέοι και μου αρέσει αυτό, θέλω να δημιουργήσω και εγώ οικογένεια μικρός”, καταλήγει ο Μύρωνας Στρατής.

Read More

And More