Μύρωνας Στρατής: “Ο γιος μου γεννήθηκε, ενώ εγώ ήμουν πάνω στη σκηνή στην Πάτρα” (βίντεο)

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας ΤσιμτσιλήHappy Day” παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας ο Μύρωνας Στρατής. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για τη γέννηση του γιου του, που ήρθε στη ζωή τον περασμένο Ιούλιο, ενώ αποκάλυψε αν θα δεχόταν κάποια τηλεοπτική πρόταση, είτε για εκπομπή μαγειρικής, είτε για μουσικό show. 

Όσον αφορά τον γιο του, ο Μύρωνας Στρατής δήλωσε ότι γεννήθηκε, ενώ εκείνος βρισκόταν στην Πάτρα για συναυλία και “έτρεξε” κοντά στη σύζυγό του το επόμενο πρωί, ενώ παραδέχθηκε πώς η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά τους τελευταίους μήνες.

“Βεβαίως και έχω πολλούς λόγους να θυμάμαι το φετινό καλοκαίρι. Θέλω να σου πω ότι ο γιος μου γεννήθηκε, ενώ ήμουν πάνω στη σκηνή στην Πάτρα, γιατί ήρθε λίγο πρόωρα. Έλαβα ένα μήνυμα όταν ήμασταν στους πόνους. Πήγα το πρωί. Έφυγα κατευθείαν και πήγα καρφί στο μαιευτήριο τότε.

Ήταν αρκετά συγκινητικό. Από την πρώτη στιγμή κάτι ένιωσα. Σίγουρα, όταν το παιδί αρχίσει να επικοινωνεί είναι που δημιουργείς τη βαθιά σχέση, γιατί σε πρώτο επίπεδο το παιδάκι δεν μπορεί να σου μιλήσει, απλά κάνεις τα πάντα για να μην κλαίει. Προσπαθείς να καταλάβεις από τα σημάδια του σώματος τι ακριβώς χρειάζεται.

Όταν έρχεται το παιδί, αλλάζουν όλα στο ζευγάρι. Ό,τι έχεις ακούσει σκέψου το στον υπερθετικό. Έχει αλλάξει πάρα πολύ η ζωή μου, αλλά είναι κάτι που το απολαμβάνω! Αλλάζει η κατάσταση, αλλάζει η ζωή… Η μαμά θέλει πολύ στήριγμα και πρέπει να αφήνεις ανοιχτή την πόρτα και στην παλιά σου ζωή… Το παιδί δεν μοιάζει σε κανέναν από τους δύο”.

Ο Μύρωνας Στρατής ασχολείται πολύ με τη μαγειρική και μάλιστα, διαθέτει το δικό του κανάλι στο youtube, μέσα από το οποίο μοιράζεται τα μυστικά των συνταγών του. Στην ερώτηση για το αν θα έκανα μαγειρική εκπομπή ή θα συμμετείχε σε κάποιο μουσικό show, ο ίδιος απαντά:

“Η τηλεόραση είναι κάτι που με τρομάζει από τότε που είχα ξεκινήσει. Με τρομάζει το πόσος κόσμος σε βλέπει, σε κρίνει… Μπορεί κάτι να πάει καλά, μπορεί να πάει και πολύ άσχημα. Αν με κάτι αισθάνομαι άνετα θα το έκανα, γιατί όχι;”.

Read More

And More