Μυρτώ Αλικάκη: Γυρνά το χρόνο πίσω και δημοσιεύει φωτογραφία πριν από 20 χρόνια!

Η Μυρτώ Αλικάκη τα τελευταία δύο χρόνια μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha “Το Τατουάζ”. Η γνωστή ηθοποιός μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, όμως αυτό δεν φαίνεται να την ενοχλεί, αφού έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην δουλειά της.

Βέβαια, απόλυτη προτεραιότητα της ηθοποιού αποτελούν οι δύο γιοι της από τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό, Πέτρο Λαγούτη. Ο μεγάλος τους γιος, Δημήτρης είναι πλέον 17 χρονών, ενώ ο μικρός, Γιώργης είναι μόλις 13. Τα δύο αγόρια λατρεύουν τους γονείς της και απολαμβάνουν όλες τις στιγμές που περνούν μαζί. Μπορεί οι δύο ηθοποιοί να έχουν πάρει διαζύγιο, όμως για χάρη των παιδιών τους, έχουν άψογες σχέσεις και περνούν πολύ χρόνο μαζί.

Η Μυρτώ είναι λάτρης της μαγειρικής και όποτε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της της το επιτρέπουν μαγειρεύει λαχταριστά φαγητά για όλη την οικογένεια. Ωστόσο, εκτός από την μαγειρική, η πρωταγωνίστρια του “Τατουάζ” αγαπά και τα social media. Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι του Σαββάτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της πριν από 20 χρόνια τότε που έπαιζε στη σειρά του Mega “Η αίθουσα του χρόνου”. Όπως θα δεις, ο χρόνος είναι πολύ ευγενικός με την Μυρτώ, καθώς η διαφορά είναι ελάχιστη.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More