Μυρτώ Αλικάκη: «Πέρασα μια πολύ σκοτεινή περίοδο που κράτησε περίπου έναν χρόνο»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την δημοσιογράφο, Έρη Βαρδάκη παραχώρησε η Μυρτώ Αλικάκη.

Η γοητευτική πρωταγωνίστρια μίλησε, μέσα σε όλα, για την μεγάλη αναγνωρισιμότητα που ήρθε μέσα από την τηλεόραση, τη διαχείριση αυτής καθώς και την σχέση με τις δύσκολες περιόδους στη ζωή της.

«Όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Αναστασία», εμείς λείπαμε στο Χονγκ Κονγκ για γυρίσματα. Θυμάμαι ότι στο αεροδρόμιο μου ήρθε αυτό το κύμα αναγνωρισιμότητας. Και ήταν σοκαριστικό. Περισσότερο ήταν τρομακτικό παρά ευχάριστο για μένα. Άργησα πολύ να πάρω ευχαρίστηση από το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας, όχι από το κομμάτι της δουλειάς και την αναγνώριση του έργου», είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.

«Σήμερα είναι κάτι που το έχω συνηθίσει και υπάρχουν φορές που άνθρωποι είναι πραγματικά συγκινητικοί στον τρόπο που σου απευθύνονται και σε κάνουν να νιώσεις πάρα πολύ όμορφα, αλλά όχι πάντα. Υπάρχει πάντα ένα κομμάτι που μπορεί εσύ να θες να είσαι αόρατος αλλά δεν είσαι», πρόσθεσε στη συνέχεια η Μυρτώ Αλικάκη.

«Στο παρελθόν έχω περάσει μια πολύ σκοτεινή περίοδο και το πολύ έντονο φαινόμενο κράτησε περίπου έναν χρόνο. Θα έλεγα όμως ότι υπήρξαν τέσσερα, πέντε χρόνια στη διάρκεια των οποίων συνέβησαν δυο, τρία πολύ σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου και το ένα μάλιστα ήταν πολύ οδυνηρό. Νομίζω πως δεν έχασα ποτέ την αγάπη μου για την ζωή και η φύση μου είναι αισιόδοξη αλλά, ναι, υπήρξε μια στιγμή που σκέφτηκα ότι δεν πάω πολύ καλά και κάνω πράγματα που ούτε εγώ η ίδια δεν μπορώ να καταλάβω που με οδηγούν. Κάπως έτσι οδηγήθηκα στο κρεβάτι του ψυχαναλυτή που είναι και το δεύτερο καλύτερο δώρο στη ζωή μου, μετά από τα παιδιά μου», κατέληξε η Μυρτώ Αλικάκη.

Read More

And More