Μυρτώ Αλικάκη – Πέτρος Λαγούτης: Μαζί στη σκηνή στην παράστασή τους στο Μέγαρο Μουσικής![pics]

Μπορεί οι δρόμοι τους να χώρισαν όσον αφορά την προσωπική τους ζωή αλλά παραμένουν κοντά ο ένας στον άλλο και έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Ο λόγος για την Μυρτώ Αλικάκη και τον Πέτρο Λαγούτη οι οποίοι είναι συμπρωταγωνιστές στο “Πείραμα” που έκανε επίσημη πρεμιέρα χθες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ο Πέτρος και η Μυρτώ είναι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί και ο κόσμος τους έχει αγαπήσει μέσα από την τηλεόραση και τους πετυχημένους ρόλους που έχουν υποδυθεί.

Το πρώην αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz που ήταν μαζί 11 χρόνια δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο μιας και οι δύο δεν θεωρούν σημαντική την διαδικασία αυτή. Οι σχέσεις τους παραμένουν πολύ καλές για χάρη των παιδιών τους Δημήτρη και Γιώργου. Στις συνεντεύξεις τους μιλάνε με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον αφού παραμένουν δυο καλοί φίλοι.

Μαζί τους στο έργο συμπρωταγωνιστούν η Φαίη Ξυλά,ο Κωνσταντίνος Ελματζίογλου και ο Μενέλαος Χαζαράκης. Η παράσταση μιλά μια οικογένεια που ζει «εγκλωβισμένη» σε μια διάφανη σφαίρα. Έξω από αυτήν, ένας επιστήμονας, άλλοτε τους παρατηρεί φανερά κι άλλοτε χωρίς να τον αντιλαμβάνονται. Η συμπεριφορά των ατόμων εξαρτάται απόλυτα από το βλέμμα του. Όπως τα ηλεκτρόνια στο «πείραμα της διπλής σχισμής», αυτά τα «ανθρώπινα σωματίδια» αλλάζουν όταν γίνονται αντικείμενο παρατήρησης. Πόσο μεταβάλλεται η στάση τους; Ποια πτυχή του εαυτού τους προσπαθούν να κρύψουν και ποια να προβάλουν;

Φωτογραφίες NDP

Read More

And More