Μυρτώ Αλικάκη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, Νικόλα Κωστή – Φωτογραφίες

Σε σχέση βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η Μυρτώ Αλικάκη, κάτι που προσπαθεί να κρατήσει όσο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η αγαπημένη ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον γνωστό φωτογράφο και σκηνοθέτη Νικόλα Κωστή και μαζί ζουν μια πολύ όμορφη καθημερινότητα.

Οι δυο τους αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις αλλά και αναρτήσεις στα social media, ενώ η Μυρτώ Αλικάκη αρνείται πάντα να μιλάει για την προσωπική ζωή της στις συνεντεύξεις που δίνει.

«Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω γενικά. Δεν καταλαβαίνω την τρομακτική αυτή αγωνία για το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του. Είναι κάτι για να τρέφει το κουτσομπολιό. Θέλω να απομακρυνθώ από όλο αυτό. Δεν θα πάψω να ζω επειδή κάποιος μπορεί να με δει και να γράψει κάτι. Τώρα με τα κινητά, η έννοια του παπαράτσι πλέον είναι πταίσμα. Οι φωτογράφοι έχουν κάποια ηθική, αυτοί με τα κινητά καμία» είχε τονίσει η ηθοποιός στην εκπομπή Happy Day.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Μυρτώ Αλικάκη και ο Νικόλας Κωστής έκαναν μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, καθώς έδωσαν μαζί το παρών στην κινηματογραφική πρεμιέρα της ταινίας «Άκουσε με» σε γνωστό κινηματογράφο στην Ακαδημίας. Οι δυο τους δεν δίστασαν μάλιστα να ποζάρουν μαζί στους φωτογράφους.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More