Μυρτώ Κάζη: Θα γίνει μαμά για τρίτη φορά

Το τρίτο της παιδί περιμένει η Μυρτώ Κάζη η οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύντης μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram. Στο post τη βλέπουμε φανερά ευτυχισμένη να ποζάρει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

Η δημοσιογράφος, mommy blogger και δημιουργός του project “Yes I Do”που έχει ήδη δυο παιδιά από τον γάμο της με τον Τάσο Μπίθα, σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το νέο μέλος της οικογένειάς της και δε βλέπει την ώρα να ανοίξει αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής της.

«#bithaki 3 σε περιμένουμε!  Με ατελείωτη χαρά, ενθουσιασμό, ανυπομονησία και συγκίνηση, μοιράζομαι μαζί σας πως σε λίγο καιρό ο Οδυσσέας και η Ιριάνα θα αποκτήσουν ένα αδερφάκι. Η οικογένειά μας μεγαλώνει και πλέον θα είμαστε 5. Ή πιο σωστά, 6! Νιώθω απείρως ευγνώμων στο σύμπαν, τη φύση ή τον θεό, που με αξιώνει να γίνω μητέρα για τρίτη φορά και κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνά προσπαθώ να γίνομαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και η πιο σωστή και καλή μητέρα για τα παιδιά μου.

Σε μια παγκόσμια συγκυρία κατάφορα άδικη για τις γυναίκες, και χωρίς να θέλω να διαχωρίσω τα δυο φύλα, νιώθω πως η φύση μάς χάρισε απλόχερα κάτι που κανένας άνδρας δεν μπορεί να νιώσει. Η φύση μάς έδωσε την ευλογία για 9 μήνες να έχουμε δυο καρδιές μέσα στο σώμα μας.

Κλείνοντας, θέλω να στείλω όλη μου τη θετική ενέργεια στις γυναίκες -κοντινές μου φίλες ή άγνωστες σε εμένα εκεί έξω- που ονειρεύονται και προσπαθούν να γίνουν μαμάδες. Όλα θα γίνουν, συνεχίστε να δείχνετε πίστη και δύναμη και όλα θα έρθουν. Από εμάς τους 6 λοιπόν, Αγάπη, αγκαλιές και χαμόγελα.

ΥΓ: @tasbith όπως σου έχω πει και παλαιότερα, είσαι ο λόγος που ξυπνάω το πρωί. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι τόσο ευτυχισμένη και πλήρης χωρίς εσένα. ΥΓ2: Bithaki 3 δεν θέλω να βιάζεσαι. Οι 36 εβδομάδες θέλω να είναι η βάση σου. Ξέρεις εσύ!» έγραψε στην ανάρτησή της η Μυρτώ Κάζη.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Myrto Kazi (@myrto_kazi)

Read More

And More