Μυστική βάφτιση για την εγγονή του αξέχαστου ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου

“Μυστικά” βαφτίσια για την εγγονή του αξέχαστου Γιώργου Βασιλείου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο μυστήριο τελέστηκε στις 30 Δεκεμβρίου στα Σπάτα, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, μακριά από τα φλας και τις κάμερες, καθώς τα παιδιά του εκλιπόντος ηθοποιού δεν επιθυμούν καθόλου δημοσιότητα. Όλα αυτά τα χρόνια,άλλωστε, η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου είναι χαμηλών τόνων, όπως ήταν κι ο ίδιος.

Ο αξέχαστος αστυνόμος Θεοχάρης, από το επιτυχημένο σίριαλ του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα ζωή», ήταν αγαπητός σε όλο τον κόσμο και πρότυπο για τα παιδιά του Βασίλη και Ιουλιέτα. Τώρα, λοιπόν, που έφτασε η στιγμή να μπει η μικρή κόρη της Ιουλιέτας στον δρόμο του Θεού, οι γονείς της αποφάσισαν να τιμήσουν τους παππούδες της.

Έτσι, η νεοφώτιστη πήρε τα ονόματα Χριστίνα Γεωργία, σκορπίζοντας χαμόγελα αλλά και συγκίνηση σε όσους παρευρέθησαν στο μυστήριο και απόλαυσαν την πρώτη της επίσημη βουτιά.  Μάλιστα, όταν ακούστηκε το όνομα «Γεωργία» από τα χείλη του ιερέα που τέλεσε το μυστήριο, τόσο η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, Λία ΘερμογιάννηΒασιλείου, όσο και πολλοί από τους καλεσμένους, συγκινήθηκαν.

Read More

And More