Μυστικός αρραβώνας για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο!

Βέρα στο αριστερό φορούν πια η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος και φαίνεται πως είναι full in love. Το γνωστό ζευγάρι μπορεί να μην είναι πολλά χρόνια μαζί, ο έρωτάς και η χημεία τους όμως φάνηκε από την αρχή και οι δυο τους ζουν πια τη δική τους ρομαντική ιστορία αγάπης.

Η γνωστή ηθοποιός και μητέρα μιας πανέμορφης κορούλας, της Εύας και ο γνωστός σεφ είναι στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και δεν σταματούν να κάνουν σχέδια για το μέλλον. Οι δυο τους πέρασαν το καλοκαίρι μαζί στην Κρήτη, έκαναν ταξίδια στο εξωτερικό και τώρα πια είναι αχώριστοι. Και μπορεί στην αρχή να κράτησαν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, όπως όλα δείχνουν όμως, τώρα πια δεν κρύβονται.

Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες πως το ζευγάρι ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη σχέση του, με αφορμή το μονόπετρο δαχτυλίδι στο δάχτυλο της Βάσως Λασκαράκη. Η ηθοποιός δεν θέλησε τότε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση, με το Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύπτουν σήμερα πως το ζευγάρι έχει τελικά αρραβωνιαστεί και φορά πια βέρα στο… αριστερό!

Στα πλάνα που έπαιξαν στο Happy Day, τόσο η όμορφη ηθοποιός όσο και ο γοητευτικός σεφ φορούν βέρα στο αριστερό τους χέρι. «Δεν αισθάνομαι άβολα όταν συναντάω κάμερες και είμαι με τον καλό μου», δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη στον Μιχάλη Πλεμμένο.

«Συγκατοίκηση, γάμος, ίσως ακόμα ένα παιδάκι… Μου είπε ένας άνθρωπος που τους ξέρει καλά, ότι είναι πολύ ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=294&v=UmCZteRaiOo

Η ίδια η Βάσω άλλωστε, σε συνέντευξή της είχε πει στο παρελθόν: «Δεν θα είχα πρόβλημα να ξαναπαντρευτώ. Είμαι ένας άνθρωπος πιστός, που θέλει να αφιερώνει τη ζωή του σε έναν άνθρωπο, που του αρέσει να είναι σε μία σχέση και αγαπάει την οικογένεια. Πριν αποκτήσω παιδί, φοβόμουν ότι ίσως δεν κάνω γι’ αυτό, αλλά από τότε που ήρθε στην ζωή μου η Εύα άλλαξε όλη η κοσμοθεωρία μου. Και τελικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι αργά ή γρήγορα οδηγούμαστε σε αυτό που πραγματικά θέλουμε και μας ταιριάζει. Εμένα, λοιπόν, αυτό που λένε η καρδιά μου, οι σκέψεις μου και τα όνειρά μου είναι μέσα σε μία οικογένεια».

Read More

And More