Μυστικός αρραβώνας για τον Cristiano Ronaldo – Το εντυπωσιακό μονόπετρο της συντρόφου του!

Πριν επτά μήνες ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και τώρα οι φήμες για αρραβώνα φουντώνουν. Ο λόγος για τον άσο της Πορτογαλίας στο φετινό Μουντιάλ, τον Cristiano Ronaldo που έγινε για τέταρτη φορά πατέρας – απέκτησε το πρώτο του παιδί με την Georgina Rodriguez και είχε ήδη 3 ακόμη παιδιά- και την σύντροφό του που όλα δείχνουν πως είναι η γυναίκα της ζωής του.

Η σέξι Georgina βρέθηκε στις εξέδρες για να δει τον καλό της να φέρνει τη νίκη στην Πορτογαλία και μας θάμπωσε με το τεράστιο μονόπετρο δαχτυλίδι της. Η ίδια μάλιστα, φρόντισε να φανεί σε κάθε λήψη των φωτογράφων ενισχύοντας τις φήμες για μυστικό αρραβώνα!

Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες είναι full in love και μετά τον ερχομό της κόρης τους Alana Martina, η επισημοποίηση της σχέσης τους ήταν κάτι που περίμεναν όλοι.

Ο Cristiano Ronaldo έχει ακόμη ένα μεγάλο γιο, τον Cristiano Jr που γεννήθηκε τo 2010. Η μητέρα του δεν έγινε γνωστή και ο μικρός μεγαλώνει πλάι στον μπαμπά του και την γιαγιά Dolores. Και ακολούθησαν τα δίδυμα Eva και Matteo, μέσω παρένθετης μητέρας  και φυσικά η κόρη του με την αγαπημένη του Georgina!

 

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More