Μυστικός γάμος για διάσημο τραγουδιστή!

Υπό άκρα μυστικότητα, ο Ed Sheeran παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του. Ο διάσημος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε πριν έναν χρόνο ακριβώς την καλύτερή του φίλη και επί τέσσερα χρόνια σύντροφό του Cherry Seaborn! Σύμφωνα με την The Sun, μάλιστα, ο Ed φαίνεται πως ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Δεκέμβριο και μόλις τώρα έγινε γνωστό. Ο μυστικός γάμος έγινε στο σπίτι τους στο Suffolk της Αγγλίας, παρουσία μόνο 40 καλεσμένων από το φιλικό και οικογενειακό τους κύκλο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ: “Ο Ed παντρεύτηκε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Ήταν μια πολύ ήσυχη τελετή, μόνο οι κολλητοί του από το σχολείο, μερικοί συγγενείς και ένας παπάς. Δεν ήθελε καθόλου φασαρία. Ένας μικρός χειμωνιάτικος γάμος. Δεν ήθελαν να το κάνουν μεγάλο θέμα”.

Ο Ed και η Cherry γνωριζόντουσαν από το σχολείο, αλλά τα έφτιαξαν το 2015, όταν κατάλαβαν πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον! Μάλιστα, ο σταρ της ποπ μουσικής είχε δηλώσει ότι είναι η πρώτη φορά που ερωτεύεται πραγματικά και πως επιθυμεί να δημιουργήσει οικογένεια!

Read More

And More