Μυστικός γάμος για τον Justin Bieber και την Hailey Baldwin!

Πλήθος δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο θέλουν τον Justin Bieber και την Hailey Baldwin να έχουν ήδη επισημοποιήσει τη σχέση τους, μετά από δύο μήνες αρραβώνα. Σύμφωνα με το People, ο 24χρονος τραγουδιστής και το 21χρονο μοντέλο φαίνεται πως παντρεύτηκαν κρυφά την περασμένη Πέμπτη στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης.

Όπως αναφέρουν οι πηγές στο περιοδικό, το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του στο δικαστήριο, αλλά αρκετά σύντομα θα διοργανώσει την θρησκευτική τελετή και θα γιορτάσει τον γάμο του με ένα μεγάλο πάρτι για τους συγγενείς και τους φίλους τους. Πιο συγκεκριμένα, ο Justin και η Hailey εθεάθησαν να εισέρχονται σε δικαστική υπηρεσία, στην οποία εκδίδονται άδειες γάμου.

«Θέλουν μια μικρή τελετή με τις οικογένειές τους. Δεν σχεδιάζουν έναν τεράστιο γάμο διασημοτήτων. Παντρεύονται για την αγάπη τους και δεν θέλουν έναν φανταχτερό γάμο», λέει μια πηγή στο People.

View this post on Instagram

absolute best friend.

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Από την άλλη, το TMZ ισχυρίζεται πως ο γάμος θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στον Καναδά και εικάζει πως το ζευγάρι απλά τακτοποίησε τα απαραίτητα έγγραφα για το γάμο, με σκοπό να ενωθούν και επίσημα παρουσία φίλων και οικογένειας. Μάλιστα, η ίδια η Hailey Baldwin φέρεται να έχει διαψεύσει ότι είναι ήδη παντρεμένη!

Read More

And More