Μυστικός γάμος για τον Σταύρο Σβήγκο!

Μυστικό γάμο λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί έκαναν ο Σταύρος Σβήγκος και η αγαπημένη του Έλενα Αϊβαλή. Το ζευγάρι που σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το μωράκι του, ανέβηκε τα σκαλιά του Δημαρχείου και είναι στα καλύτερά του. Πριν μια εβδομάδα, μάλιστα, η νεαρή φωτογράφος ανέβασε και στο Instagram της video με τα σομόν τριαντάφυλλα που επέλεξε να κρατά την όμορφη μέρα του γάμου, αλλά και τα κορδελάκια “Mr and Mrs”, που διακόσμησαν το αυτοκίνητο των νεόνυμφων.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην σειρά “Κάτι χωρισμένα παλικάρια”, προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης, αλλά και του γάμου του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

https://www.instagram.com/p/BfeNjpxnxD3/?taken-by=stavros_svigkos

Ο Σταύρος πριν λίγους μήνες, σε συνέντευξή του στο Πρωινό και την Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε πως ζει μαζί με το κορίτσι του και σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας. Τότε μάλιστα, είχε δηλώσει πως οι δυο τους σκέφτονταν να παντρευτούν, αλλά ο ερχομός του μωρού επίσπευσε τα σχέδιά τους.

“Πρόκειται να κάνουμε πολιτικό γάμο και ψάχναμε το δημαρχείο όπου θα πραγματοποιούσαμε το γάμο και ασχολούμασταν με τα διαδικαστικά. Η εγκυμοσύνη μας άλλαξε τα σχέδια του γάμου μας, προετοιμάζουμε την άφιξη του πρώτου μας παιδιού. Σίγουρα, όμως, θα παντρευτούμε όπως σχεδιάζαμε, απλώς δεν ξέρω ακόμα αν αυτό θα το κάνουμε πριν ή μετά τη γέννηση του παιδιού μας.”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Και να που τώρα πια είναι παντρεμένος με την καλή του και βρίσκεται σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του πρώτου τους μωρού!

Read More

And More