Μυστικός γάμος στην showbiz! Διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε την σύντροφό του και χολιγουντιανή σταρ

Μυστικός γάμος στην showbiz! Διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε την σύντροφό του και χολιγουντιανή σταρ | tlife.gr

Ο Αμερικανός μουσικός Neil Young επιβεβαίωσε επίμονες φήμες που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί την ηθοποιό Darryl Hannah. Ο Young αποκάλυψε τον γάμο του χθες, με μια μικρή αναφορά «στη σύζυγό μου Darryl», σε μήνυμα που ανάρτησε στον ιστότοπό του με αφορμή το τραγούδι του «Ohio», που έγραψε το 1970 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο τεσσάρων διαδηλωτών σπουδαστών από τα πυρά της Εθνικής Φρουράς στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο Κεντ του Οχάιο.

Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν από τον Αύγουστο ότι ο 72χρονος μουσικός και η 57χρονη ηθοποιός, που ήταν ζευγάρι από το 2014, τελικά παντρεύτηκαν.

Το μήνυμα που ανάρτησε στο ιστότοπό του ο Neil Young συνοδεύει το νέο βίντεο του «Ohio», το οποίο ο διάσημος τραγουδιστής χρησιμοποιεί για να προωθήσει την «κοινή λογική στη νομοθεσία για τα όπλα», ενόψει των ενδιάμεσων αμερικανικών εκλογών της 6ης Νοεμβρίου αλλά και για να επικρίνει την Εθνική Ένωση Όπλων στις ΗΠΑ, ένα λόμπι που υποστηρίζει το δικαίωμα στην οπλοκατοχή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

READ more