Ν. Γερμανού: »Ανταγωνίζονται όσοι είναι ανασφαλείς!»

Ν. Γερμανού: »Ανταγωνίζονται όσοι είναι ανασφαλείς!» | tlife.gr

Η Ναταλία Γερμανού, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα »Παρόν» μίλησε αρχικά, για τον ανταγωνισμό που επικρατεί στην τηλεόραση και δήλωσε ότι:

»Ο ανταγωνισμός είναι σαν τη βασκανία. Αν την πιστεύεις σε πιάνει. Ανταγωνίζονται όσοι είναι ανασφαλείς. Στη ζωή μου δεν πήγα να φάω τη θέση κανενός, έκανα αργά βήματα ειδικά στην τηλεόραση. Η τηλεόραση, όπως και όλοι οι καλλιτεχνικοί χώροι. Είναι αρκετά υπόγειοι και όχι τόσο λαμπεροί, όπως δείχνουν προς τα έξω ή νομίζει ο κόσμος»!

Επιπλέον, σχετικά με την Eurovision, η ίδια τόνισε πως δεν είναι διαγωνισμός τραγουδιστών, αλλά τραγουδιού. »Εμένα με ενδιαφέρει αν ο Θεοχάρης έχει φωνή. Και ο Θεοχάρης έχει. Αλήθεια, τι όροι είναι αυτοί που λένε ότι δεν θα πας στη Eurovision αν είσαι μεγαλύτερος ή ηθοποιός; Έχουμε τρελαθεί; Ποιος θα μου πει για τη φωνή του Σαββιδάκη; Έχει υπέροχη φωνή. Αυτό μου φτάνει. Εμένα με ενδιαφέρει με τι τραγούδι θα πάμε… Το τι μήνυμα θα έχει το τραγούδι», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία.

Κλείνοντας, αναφερόμενη στα βραβεία που έχει »κερδίσει» υπογράμμισε ότι: »Τα πιο σημαντικά είναι τα βραβεία του κοινού. Τα βραβεία που σου δίνει ο χώρος δεν με νοιάζουν. Δεν ενδιαφέρουν την ψυχή μου. Αφού όσο εύκολα μου τα έδωσαν, τόσο εύκολα μου τα παίρνουν πίσω ύστερα από ένα στραβοπάτημα ή λίγους μήνες αποχής από τη δημιουργία. Δεν πιστεύω σʼ αυτά.»

READ more