Ν. Γερμανού: » Ή θα ενδίδω σε μικρότερους ή θα γίνω καλόγρια»!

Ν. Γερμανού: » Ή θα ενδίδω σε μικρότερους ή θα γίνω καλόγρια»! | tlife.gr

Η Ναταλία μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και εξομολογήθηκε πως η φετινή σεζόν της άφησε μία ευχάριστη γεύση και δεν την ενόχλησε καθόλου που λόγω της κρίσης, μειώθηκε ο μισθός της. «Δεν νομίζω ότι την επιτυχία την καρπώνεσαι μόνο σε ευρώ. Η επιτυχία φαίνεται στα μάτια των διευθυντών σου και στα λόγια που σου λέει ο κόσμος», λέει η Ναταλία και αναφέρει ότι και του χρόνου θα παραμείνει στον Alpha.

Για την αποχώρηση του Σάββα Πούμπουρα είπε ότι στενοχωρήθηκαν όλοι, αλλά η ίδια προσπάθησε να μεσολαβήσει για να λήξει ομαλά η αντιδικία με το κανάλι.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε, ακόμη, για την προσωπική της ζωή, τον έρωτα, τις σχέσεις αλλά και την ιστορία της με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Η ίδια παραδέχεται ότι της αρέσει να κάνει σχέσεις με μικρότερους άνδρες γιατί τους θεωρεί πιο γενναίους. «Οι 28άρηδες είναι πιο γενναίοι, πιο τολμηροί και δοτικοί. Μέχρι να μου βρείτε έναν άνδρα που να μην τον τρομάζει το πρότζεκτ «Ναταλία» ή θα μείνω μόνη ή θα ενδίδω στα φλερτ των μικρότερων ή θα γίνω καλόγρια», λέει με μια δόση χιούμορ η Ναταλία.

Ακόμη, για τη σχέση μετά-χωρισμό με τον Αλέξανδρο Παρθένη, και την «κακία» που της κρατούσε η Ναταλία είπε: » Ο Αλέξανδρος ήθελε απλά το χρόνο του. Όταν έφυγε η πικρή γεύση κάποιων δυσάρεστων αναμνήσεων που του είχα αφήσει μπόρεσε να με δει ως Ναταλία και όχι ως πρώην του».

Παρόλα αυτά, δεν αποκάλυψε κάτι γι’ αυτήν την περίοδο, αλλά περιορίστηκε στο να πει πως η τελευταία φορά που ερωτεύτηκε ήταν το περασμένιο καλοκαίρι. «Το περασμένο καλοκαίρι ήταν η τελευταία φορά που αισθάνθηκα πολύ ερωτευμένη», λέει χαρακτηριστικά

Για το χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη και την ουδέτερη στάση που κράτησε στην εκπομπή της, είπε ότι δεν είχε πάρει οδηγίες από το σταθμό της, απλώς σεβάστηκε την ίδια και τον πρώην σύζυγο της.

Ενώ, τέλος, για την παρουσία της στο Greek Idol και τη στάση της Ρούλας Κορομηλάς που την ανέβασε στη σκηνή παραδέχεται ότι ήρθε σε αμηχανία. «Η Ρούλα δεν είχε κακή πρόθεση, απλά κάναμε πλάκα. Ένιωσα αμηχανία, αλλά δεν έφταιγε η Ρούλα. Λίγο τα ‘χασα, όταν βρέθηκα στη μέση του stage και μου είπε «ή χορεύεις στον στύλο ή σου παίρνω το σκηνοθέτη». Δεν είμαι πάντα τόσο ετοιμόλογη», αποκαλύπτει η γοητευτική παρουσιάστρια.

READ more