Ν. Καραγιάννη: Μπήκε χθες στο νοσοκομείο! Το τρυφερό μήνυμα προς την Τατιάνα

Στο νοσοκομείο αποφάσισε να μπει τελικά η Νανά Καραγιάννη, μετά την παρέμβαση της Τατιάνας Στεφανίδου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με την νευρική ανορεξία που την ταλαιπωρεί εδώ και αρκετά χρόνια. Η ραδιοφωνική παραγωγός μπήκε το βράδυ της Τετάρτης στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και είναι έτοιμη να δώσει τη μεγάλη μάχη της.
Μάλιστα, μόλις έφθασε στο νοσοκομείο, έκανε check in στην τοποθεσία στο Facebook, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς φίλους της για την απόφασή της. Πολλοί έσπευσαν να της στείλουν μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης, λέγοντας της πως πήρε τη σωστή απόφαση και θα τα καταφέρει να νικήσει τη νευρική ανορεξία.
Η Νανά συγκινημένη από την ανταπόκριση και την αγάπη τους έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους: “Καλημέρα από το Ιατρικό Κέντρο!!! Διαβάζω όλα τα μηνύματα σας. Αδύνατον ν’ απαντήσω προσωπικά σε όλους σας, όσο και αν σας αξίζει. Είναι τόσα πολλά Θέε μου…! Πολύ καλά πάνε όλα μέχρι στιγμής, γιατροί εξαιρετικοί και περιβάλλον ιδανικό. Είμαι πολύ τυχερή που έχω την αγάπη σας, και τη σκέψη σας. Σας έχω πολλή ανάγκη. Σας αγαπώ πολύ!!!”

Ενώ, λίγα λεπτά αργότερα, έγραψε κι άλλο ένα μήνυμα, ευχαριστώντας προσωπικά την Τατιάνα: “Πώς να ευχαριστήσω την Τατιάνα για όλο αυτό; Πώς να μη τη θεωρώ φίλη και μάνα; Πώς να μην αναπολώ την υπέροχη συνεργασία που είχα μαζί της;”

Εμείς της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164