Ν. Κοτόβος: Τα ταξίδια της μετά τον χωρισμό κι ο ενθουσιασμός από το κίνημα “Join us in Greece”!

Η Νικόλ Κότόβος αν και ήταν γνωστή για το μαγαζί που διατηρεί με τα cupcakes στα Βόρεια προάστια, τη μάθαμε καλύτερα από τη σχέση της με τον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η σχέση αυτή τελείωσε αφού και οι δύο το παραδέχτηκαν αλλά η Νικόλ ήταν αρκετά λακωνική στις δηλώσεις της κι όπως όλα δείχνουν, προχωράει μπροστά!

Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό της έφυγε για τη Βαρκελώνη κι έδειχνε να περνάει καλά… Στο twitter ανέβασε φωτογραφίες και μάλιστα έδειξε ότι εντυπωσιάστηκε σ’ένα τραπέζι από το επιδόρπιο που είναι και το αντικείμενό της.

Στις 29 Απριλίου η Νικόλ παρακολούθησε και τον αγώνα τένις μεταξύ Nadal και Ferrer στη Βαρκελώνη

Mετά την επιστροφή της από την Ισπανία, η Νικόλ έφυγε για Αμερική και συγκεκριμένα για Νέα Υόρκη. Η Νικόλ ζούσε στην Αμερική οπότε δύσκολα μπορεί να εντυπωσιαστεί με κάτι, όμως αυτή τη φορά είδε κάτι που την ενθουσίασε και είχε να κάνει με την… Ελλάδα.

Είναι αφίσα που βλέπεις στη φωτογραφία που ανέβασε η Νικόλ στο twitter που γράφει “Join us in Greece” και είναι φτιαγμένη από μια ομάδα Ελλήνων για τους… Έλληνες.

Δες κι άλλες φωτογραφίες από τη Νέα Υόρκη από το κίνημα με τις αφίσες που παροτρύνουν τον κόσμο να έρθει για τουρισμό στην Ελλάδα.

Δες το βίντεο που έχει φτιάξει η ομάδα του Join us in Greece

Read More

And More