Ν. Κουτροκόη: Μιλά στο TLIFE για τον τραυματισμό και την επέμβαση στο πόδι της!

Με δεμένο πόδι εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του “Πρωινού Ant1” η Ντόρα Κουτροκόη. Η δημοσιογράφος που το φετινό καλοκαίρι παρουσίαζε το πρωινό μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο, βρίσκεται από σήμερα στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη. Ωστόσο, ένα ατύχημα που είχε την ανάγκασε να κάνει ποδαρικό έχοντας επιδέσμους στο πόδι της.
Το TLIFE επικοινώνησε με την Ντόρα Κουτροκόη, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής και εκείνη μας μίλησε για το ατύχημα της και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
“Είχα ένα ατύχημα πριν λίγες μέρες. Καθώς περπατούσα στην παραλία πάτησα ένα γυαλί και κόπηκα στο πόδι μου. Το τραύμα ήταν βαθύ παραλίγο να μου κοπεί τελείως ο τένοντας. Πήγα στο νοσοκομείο με τον σύζυγό μου και μπήκα για επέμβαση και έβαλα νάρθηκα στο πόδι”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο TLIFE.

Πόσο θα κρατήσει, όμως, τους επιδέσμους;
“Οι γιατροί μου ζήτησαν να κρατήσω το νάρθηκα για ένα μήνα περίπου και να ξεκουράζω το πόδι μου. Υπολογίζω να το βγάλω σε δυο εβδομάδες που θα έχει επουλωθεί το τραύμα. Μετά θα κάνω κάποιες φυσιοθεραπείες που χρειάζονται και ελπίζω να πάνε όλα καλά”.
Εμείς της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More