Ν. Μίχας: “Αν μπορούσα θα έκανα πάρτι με “κουνελάκια” στο στρατό!”

Ν. Μίχας: “Αν μπορούσα θα έκανα πάρτι με “κουνελάκια” στο στρατό!” | tlife.gr

Στις φήμες που τον ήθελαν να έχει κάνει πάρτι με “κουνελάκια” στο στρατό απάντησε ο Νίκος Μίχας. Ο νεαρός τραγουδιστής που μπήκε στο στρατό τον Αύγουστο και υπηρετεί της θητεία στο στρτιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, μίλησε ανοιχτά για τις φήμες που τον θέλουν να δέχεται ροζ παρουσίες στο στρατό. “Δεν έκανα πάρτι με “κουνελάκια” στο στρατό. Εάν είχα τη δυνατότητα θα το έκανα, αρκεί να μην εξέθετα κανέναν”, είπε χαρακτηριστικά στο STAR.

Ο ίδιος σημείωσε πως έκαναν με τους συναδέλφους του ένα πάρτι με κιθάρες, όπου έπαιξε μουσική και τραγούδησα. “Έχει δοθεί λάθος εντύπωση για ‘μένα. Όλοι νομίζουν ότι είμαι κακό παιδί, αλλά δεν ισχύει. Ένα πάρτι με κιθάρες κάναμε. Παίξαμε, τραγουδήσαμε, κάναμε μια μικρή γιορτούλα. Όλα ήταν καλά και πολύ ωραία. Δεν θα έκανα κάτι για να εκθέσω τους υπόλοιπους”, συμπλήρωσε ο Νίκος Μίχας.
Για τη θητεία του ο νεαρός τραγουδιστής ανέφερε τα εξής: “Έχω να πω τα καλύτερα για τη θητεία μου. Μέχρι τώρα έχω περάσει πολύ καλά και έχω καλές σχέσεις με τα παιδιά στο στρατό”.

READ more