Ν. Μουτσινάς : Τι λέει για τις απολύσεις από το “Δέστε τους”, για το συμβόλαιό του, αλλά και για το νέο του τηλεοπτικό βήμα ;

Χειμαρρώδης και οπλισμένος με το γνωστό, βιτριολικό του χιούμορ, εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο Mega, ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στο “Πρωινό Mou”, όπου και παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά, μιας και σε απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του ζευγαριού, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος !

Εννοείται πως το πιο ενδιαφέρον σημείο της συνέντευξης, ήταν η απάντηση που έδωσε σχετικά με τις δύο απολύσεις συναδέλφων που έγιναν πρόσφατα στο “Δέστε τους” και για τις οποίες ; Προκλήθηκε μεγάλος ντόρος στα Μέσα (σας είχα γράψει άλλωστε σχετικά…) , μιας και εμμέσως πλην σαφώς κατηγορήθηκε ο ίδιος γι ΄αυτές τις απολύσεις και μάλιστα; Μέσα απο σχετική ανακοίνωση την οποία φρόντισε να εκδώσει η Ενωση Συντακτών !

Τι δήλωσε σχετικά ο Νίκος ;

“… Δεν μπορώ να απολύσω κόσμο. Δεν έχω αυτή την δύναμη να το κάνω. Δεν θα το έκανα ποτέ και να μπορούσα. Ήταν μια απόφαση του καναλιού να γίνει έτσι. Εγώ είχα πει να αλλάξουν κάποιοι δημοσιογράφοι, να μετατοπιστούν όπως είχε κάνει ο Alpha που μετατόπισε κάποιους από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία.

Ζήτησα και είπα ότι κάποια άτομα δεν μπορούν να ακολουθήσουν την εκπομπή αυτή και θα ήθελα να γίνει μια αντικατάσταση και αλλαγή. Από κει και πέρα το πώς το έκανε αυτό ο Alpha, δεν είναι δική μου απόφαση και δεν μπορώ και να το κάνω. Κι επίσης πήραμε και άτομα στη θέση των παιδιών αυτών…”

Επίσης τηλεοπτικό ενδιαφέρον είχε και το γεγονός ότι επιβεβαίωσε και την είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του, κάτι για το οποίο επίσης σας έχω πει εδώ κα καιρό, μιας και ο Νίκος και η Μαρία Ηλιάκη ήταν τα πρώτα πρόσωπα που είχαν μονοετές συμβόλαιο με το κανάλι και ήθελε ο Alpha να δεσμεύσει νωρίς – νωρίς για του χρόνου, ενώ η τρίτη είδηση που έχει κυκλοφορήσει και την επιβεβαίωσε σήμερα ο οικοδεσπότης του “Δέστε τους”, είναι και η είδηση που έχει να κάνει με το επόμενο νέο τηλεοπτικό του βήμα.

Ποιο θα είναι αυτό; Ο Νίκος Μουτσινάς δεσμεύτηκε με τον Alpha, εκτός από την μεσημεριανή του παρουσία, να το παίξει του χρόνου σε διπλό ταμπλό και να εισβάλλει και στο prime-time του καναλιού, παρουσιάζοντας εβδομαδιαίο τηλεπαιχνίδι. Ενα τηλεπαιχνίδι το οποίο όλοι ξέρουμε, μιας και ο παρουσιαστής και το κανάλι, ετοιμάζονται να… τηλε-αναβιώσουν το πασίγνωστο πρότζεκτ, “Ο πιο αδύναμος κρίκος”, με τον οποίο η Ελενα Ακρίτα έγραψε στο Mega τηλεοπτική ιστορία !

Read More

And More