Ν. Μπουλέ: Απαντά στις αρνητικές κριτικές και δηλώνει: “δεν είναι κακό να είσαι μόνος”

Η επιτυχία της φετινής χρονιάς σίγουρα έδωσε πόντους στη Νάντια Μπουλέ. Η παρουσιάστρια του Black Out κατάφερε να ξεχωρίσει σε μία πολύ δύσκολη τηλεοπτική σεζόν και φυσικά νιώθει χαρούμενη γι’ αυτό. Παρόλα αυτά δέχτηκε πολλές κριτικές, όχι μόνο για τα επαγγελματικά της όσο και για τα προσωπικά της. Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ! Βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

Πως θα χαρακτηρίζατε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν;

Ιδιαίτερη. Ήταν μια χρονιά προσαρμοσμένη στα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Ακριβώς λόγω αυτής της γενικότερης κατάστασης, οι τηλεθεατές -βάζω και τον εαυτό μου μέσα- είχαν ανάγκη από ευχάριστα και ψυχαγωγικά προγράμματα.

Πως αντιδράσατε στις αρνητικές κριτικές που έχουν ακουστεί για την εκπομπή;
Όπως αντιδρώ στις κριτικές για όλες τις εκπομπές μέχρι τώρα. Αν νιώσω ότι κάτι που λέγεται έχει βάση και μπορεί να βελτιώσει μια κατάσταση, το ακούω προσεκτικά. Στην αντίθετη περίπτωση, δεν δίνω σημασία. Με τον καιρό, αντιλαμβάνεσαι πότε κάτι λέγεται με εμπάθεια και, σε αυτή την περίπτωση, μαθαίνεις να προχωράς παρακάτω.

Πως κρίνεται την πορεία σας στην τηλεόραση μέχρι στιγμής; Πιστεύετε ότι έχετε κάνει λάθη; και αν ναι, έχετε μετανιώσει για αυτά;
Εννοείται πως έχω κάνει λάθη και φαντάζομαι πως θα κάνω και άλλα στο μέλλον, γιατί μαθαίνω συνεχώς πράγματα και αναθεωρώ γνώμες μου για θέματα του παρελθόντος. Έχω μετανιώσει για πράγματα που δεν έκανα τηλεοπτικά, αλλά κυρίως είμαι ευγνώμων για όλη τη στήριξη και τις ευκαιρίες που είχα.

Πρόσφατα, δηλώσατε ότι στην προσωπική σας ζωή είστε μόνη. Σας στεναχωρεί αυτό το γεγονός;

Δεν είναι κακό να είσαι μόνος ίσα ίσα που, πολλές φορές, είναι λυτρωτικό. Είναι πολύ καλύτερο από το να είσαι σε μια σχέση που δεν σε γεμίζει και είναι και πολύ χρήσιμο σε περιόδους που αισθάνεσαι ότι πρέπει να ξαναβρείς τις προσωπικές σου ισορροπίες.

Θέλετε σύντομα να ερωτευτείτε ξανά;
Δεν με απασχολεί σε αυτή τη φάση. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, αυτά προκύπτουν χωρίς πρόγραμμα!

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! που κυκλοφορεί

Read More

And More