Ν. Μπουλέ: Αποκαλύπτει αν θα ξαναέκανε πρωινό, αλλά και το αν την ενοχλούν τα πιπεράτα σχόλια του Δ. Ουγγαρέζου για ΄κείνη!

Μία χριστουγεννιάτικη συνέντευξη έδωσε χθες η Νάντια Μπουλέ, κατά την οποία μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να μας αποκαλύψει το αν θα ξανά έκανε πρωινό, όπως επίσης και το κατά πόσο ενοχλείται όταν κάνει για ΄κείνη διάφορα… πιπεράτα σχόλια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ! Ιδού τι δήλωσε χαρακτηριστικά…

– Πρωινό, βραδινά σόου, ριάλιτι μαγειρικής, χορού, τηλεπαιχνίδι. Ποιο σου πήγε καλύτερα, ποιο ευχαριστήθηκες περισσότερο;
– Το καθένα το έχω ευχαριστηθεί με διαφορετικό τρόπο. Εγώ είμαι σε όλα και πάντα προσπαθώ να βάζω το μέγιστο του εαυτού μου. Δεν μπορώ να συγκρίνω, όμως, την καθημερινότητα του πρωινού, που είναι και ζωντανό πρόγραμμα, με κάποιες εβδομάδες γυρισμάτων για ένα τηλεπαιχνίδι. Είναι άλλες οι δυσκολίες και άλλη η ψυχολογία.

– Πρωινό θα ξανάκανες;
– Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η εμμονή με τα πρωινά. Είναι πολύ ωραία ζώνη και το λέω αυτό και από την προσωπική μου εμπειρία, αλλά δεν είναι η μοναδική ζώνη στην τηλεόραση. Πάντως, αυτήν τη στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένη στη βραδινή ζώνη και δεν θα ήθελα στην παρούσα φάση να φύγω από αυτήν.

– Πώς βρίσκεις τον Πέτρο και την Τζένη σε αυτόν τον νέο ρόλο;
– Μου αρέσουν πολύ. Και ως ζευγάρι στη ζωή και τηλεοπτικά. Η πρώτη φορά που τους είδα τηλεοπτικά μαζί ήταν όταν η Τζένη ήταν καλεσμένη στο «Βράδυ» και είχα ξαφνιαστεί πολύ θετικά.

– Σε ενοχλεί που συχνά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλά για σένα στο «Πρωινό mou», αφήνοντας πολλές φορές και… πονηρά υπονοούμενα, με αποτέλεσμα αυτά του τα σχόλια να αναπαραγάγονται στη συνέχεια με μανία;
– Τα… πονηρά υπονοούμενα που αναφέρεις δεν τα έχω ακούσει, άλλα γενικά, επειδή ξέρω τις προθέσεις του και το χιούμορ του, δεν ενοχλούμαι. Αν κάτι με ενοχλήσει ή και το ανάποδο, επικοινωνούμε απευθείας σε προσωπικό επίπεδο.

Πηγή : TV Εθνος

Read More

And More