Ν. Μπουλέ: “Μου αρέσει ο άντρας να κάνει το πρώτο βήμα!”

Για τις σχέσεις, το γάμο, τα παιδιά, τους άντρες, την τηλεόραση, την κρίση και το μιούζικαλ που πρωταγωνιστεί μίλησε η ταλαντούχα Νάντια Μπουλέ!

“Αισθάνομαι ότι είμαι σχετικά μικρή και ότι πρέπει να έχεις φτάσει σε μια φάση πολύ συνειδητοποιημένη για να μεπςι σε διαδικασία οικογενειακής δέσμευσης”, δηλώνει η Νάντια Μπουλέ μιλώντας στην εφημερίδα Real News και το ένθετο Real Life.

Η Νάντια με την ευκαιρία της πρεμιέρας της στο μιούζικαλ “Fame” στον Ελληνικό Κόσμο και μεταξύ ραδιοφώνου και εν αναμονή της τηλεοπτικής της πρεμιέρας στο The Biggest Gameshow του ΑΝΤ1 μίλησε στην εφημερίδα… για όλα!

/
Έχει δεχτεί ποτέ πρόταση γάμου; “Πλαγιομετωπικά ναι, όχι με μονόπετρο….” δηλώνει ενώ στην ερώτηση “Τι εξτρίμ έχεις κάνει για χάρη του έρωτα;” απαντά: “Όταν είμαι μέσα σε μια σχέση αισθάνομαι ότι είμαι πολύ δοτική, μπαίνω με όλο μου το είναι. Θέλω να είμαι έτσι και θέλω να είναι και ο άλλος έτσι μαζί μου. Επίσης, γίνομαι πολύ σπιτόγατα και γενικώς μ’ αρέσει να το ζω”.

Σε ερώτηση αν είναι ερωτευμένη η Νάντια δηλώνει “μια χαρά”, αφοσιωμένη στις πρόβες της και στις φίλες της.

Σχετικά με το πώς θέλει έναν άντρα δήλωσε ότι είναι της παραδοσιακής σχολής και της αρέσει ο άντρας να κάνει το πρώτο βήμα και να μπαίνει στη διαδικασία να προσεγγίζει εκείνος. Επίσης της αρέσει ο άντρας να έχει χιούμορ για να κάνει τη ζωή πιο εύκολη.

Τι είναι αυτό που διώχνει τη Νάντια από μια σχέση; “Τα ψέματα δεν μπορώ” δηλώνει με έμφαση ενώ σημειώνει ότι την ζηλεύουν, δεν ζηλεύει.

/
Μιλώντας για το πόσο την έχει αλλάξει η κρίση δηλώνει προσαρμοστική αλλά παραδέχεται ότι κόβει από όσα δεν χρειάζεται αν και δεν κάνει πολυδάπανη ζωή.

Όσο για τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση αναμένεται να τη δούμε το Γενάρη με ένα νεό τηλεπαιχνίδι του οποίου τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν ήδη στη Γαλλία!

Read More

And More