Ν. Μπουλέ: Θα την ξαναδούμε στην πρωινή ζώνη;

Ν. Μπουλέ: Θα την ξαναδούμε στην πρωινή ζώνη; | tlife.gr

Λίγο πριν το τέλος των γυρισμάτων του “Top Chef”, η Νάντια Μπουλέ μίλησε στην εκπομπή “Μες στην καλή χαρά’ για την εμπειρία της στο παιχνίδι, τη μαγειρική και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως μέσα από το παιχνίδι γνώρισε τον κόσμο της γαστρονομίας και δέθηκε πολύ με τους συμμετέχοντες. “Πριν ξεκινήσω πήγαινα έξω για φαγητο αλλά, όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, ο Απόστολος Τραστέλης μου είχε πει πόσο διαφορετικό κομμάτι είναι αυτό της γαστρονομίας. Μπαίνοντας σε μια επαγγελματική κουζίνα υπάρχει πίεση, ανταγωνισμός και πειθαρχία. Υπάρχουν νέες γέυσεις και μια σειρά από συνδυασμούς, που ούτε που περνούσαν από το μυαλό μου”, είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά εκείνους που την θεωρούσαν στην αρχή πολύ αυστηρή, η ίδια τόνισε το εξής: “Στην αρχή ήμουν πιο σοβαρή και αυστηρή γιατί οι χρόνοι ήταν περιοριδμένοι και οι κανόνες έπρεπε να γίνουν σαφείς από όλους. Μετά γνωρίστηκαμε και χαλάρωσαν τα πράγματα”.
Ακόμη, για τις αρνητικές κριτικές, η ίδια είπε: “Δεν μπαίνω στη διαδικασία ν’ απαντήσω στα σχόλια που μου κάνουν. Τα επαγγελματικά σχόλια δεν με ενοχλούν και δεν με αφορούν. Έχω μια δουλειά που καλό είναι ό,τι λέγεται να το ακούς αλλά ως εκεί.”.
Η Νάντια Μπουλέ απαντώντας σε ερώτηση γιατί το Master Chef πήγε καλύτερα από το Top Chef είπε ότι έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι το reality μαγειρικής του Mega βγήκε νωρίτερα στον αέρα από αυτήν του ΑΝΤ1, όπως και ότι η πρώτη ήταν καθημερινή εκπομπή και όχι εβδομαδιαία.

Παράλληλα, για τι φήμες που την θέλουν να πηγαίνει στο πρωινό του Ant1 η ίδια απάντησε παρουσιάστρια του Top Chef απάντησε κατηγορηματικά ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, όμως είπε ότι «Θα ξαναέκανα πρωινό». Ωστόσο, όπως δήλωσε, μέχρι στιγμής δεν έχει συζητήσει απολύτως τίποτα με το κανάλι του Αμαρουσίου και σημείωσε: «Όσο μπορώ να κάνω βήματα τηλεοπτικά που μου ταιριάζουν, θα τα κάνω».

Την ερχόμενη Πέμπτη, πάντως θα γυριστεί το τελευταίο επεισόδιο του “Top Chef” και μετά από αυτό θα σκεφτεί τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. “Μέχρι τώρα έχω κάνει αυτά που αρέσουν σ’ εμένα τηλεοπτικά και θα συνεχίσω να κάνω μόνο πράγματα που με εκφράζουν. Όσο για τα επόμενα βήματα δεν γνωρίζω ακόμη τι θα γίνει. Όταν τελειώσει το “Τop Chef” θα δούμε”, κατέληξε.

READ more