Ν. Νικολάου: ”Πιστεύω ότι ο Γ. Αρναούτογλου θα ήταν εξαιρετικός για το Master Chef!”

Η σεφ της εκπομπής Νηστικοί Πράκτορες, Ντίνα Νικολάου, μας συστήνει τους γιους της, τον 16χρονο Γιώργο και τον 15χρονο Στέλιο και μιλά στο ”ΟΚ!” για τον ρόλο της ως μαμά, την Μαρία Μπεκατώρου, το Master Chef Junior, την Ευγενία Μανωλίδου, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Θανάση Πάτρα.

Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται στα παιδιά της
”Θέλεις δεν θέλεις, όταν τα παιδιά μπαίνουν στην εφηβεία και αρχίζουν να ανεξαρτητοποιούνται, καταλαβαίνεις ότι μεγαλώνουν. Ο Στέλιος κι ο Γιώργος με εκπλήσσουν κάθε μέρα με τη συμπεριφορά τους γιατί φέρονται σαν ενήλικες. Τις προάλλες, είχαμε πιάσει μία συζήτηση για το μέλλον τους και είχα πάρει το σοβαρό μου ύφος, λέγοντάς τους ”πρέπει από τώρα να θέσετε τις βάσεις για να έχετε ένα καλύτερο αύριο”, ώσπου ο μικρότερος μου είπε: ”Μαμά, θες αναβάθμιση. Δεν μπορεί αυτά που σου έλεγε η δική σου μαμά να τα λες σε εμάς τώρα”. (γέλια)”

”Δεν θα γίνεις γονιός; Τότε θα καταλάβεις”
”Κάθε μέρα αναπαράγω αυτά που έλεγε και σ’ εμένα η μάνα μου. Το πρωί όταν πάω να τους ξυπνήσω, επειδή ξέρω ότι πρέπει 7.20 να είναι όρθιοι, αρχίζω να τους φωνάζω: ”Ξυπνήστε, είναι 7.30”, ενώ είναι επτά. Τα ίδια έκανε και σ’ εμένα η μητέρα μου όταν ήμουν παιδί και έλεγα: ”Μα καλά! Είναι δυνατόν να με κοροϊδεύει με την ώρα;”. Ε, να που έφτασα να κάνω κι εγώ το ίδιο, με αποτέλεσμα τα αγόρια μου πολλές φορές να μου λένε: ”Πες μας τι ώρα Ελλάδας είναι, όχι ώρα μαμάς”.”

Master Chef Junior
”Δεν ξέρω πώς θα το χειριστούν, αλλά αν κρίνω από αυτό που είδα στο Master Chef, πιστεύω ότι θα προσέξουν πολύ τα παιδιά. Εξάλλου, οι δυο από τους τρεις κριτές είναι γονείς, οπότε πιστεύω ότι θα ξέρουν πώς πρέπει να τα χειριστούν. Από κει και πέρα δεν συμφωνώ με αυτούς που πιστεύουν ότι δεν πρέπει τα παιδιά να διαγωνίζονται, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή μας που να μην εμπεριέχει την έννοια του ανταγωνισμού.”

Πολλοί είπαν ότι η Μαρία Μπεκατώρου δεν θα έπρεπε να το παρουσιάζει…
”Γιατί, η Ευγενία Μανωλίδου είχε σχέση με τη μαγειρική; Νομίζω ότι το πρώτο Master Chef απέδειξε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποιος σχέση με τη μαγειρική για να παρουσιάσει αυτό το παιχνίδι. Η Μαρία Μπεκατώρου είναι γλυκύτατο πλάσμα. Και μόνο που τη φαντάζομαι δίπλα στα παιδάκια μεγαλώνει η ψυχή μου.”

Ποιον θα πρότεινε η ίδια για την παρουσίαση του Master Chef
”Θα ήθελα έναν παρουσιαστή που να μιλάει ωραία ελληνικά. Εγώ πιστεύω ότι αυτές οι εκπομπές μαγειρικής δεν θέλουν νάζι. Θέλουν κύρος. Γι’ αυτόν τον λόγο θα επέλεγα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πιστεύω ότι ο Γρηγόρης θα ήταν εξαιρετικός για το Master Chef, γιατί είναι άμεσος, οικείος κι έχει φοβερή ευφράδεια, στοιχεία που χρειάζονται αυτές οι εκπομπές.”

Η εμφάνιση του Θανάση Πάτρα στο ”elatte”…
”Για να είμαι ειλικρινής, είδα μόνο την έναρξη και αυτή στην αναπαραγωγή της, οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Η πρώτη εντύπωση που μου άφησε ήταν ότι ήταν λιγότερο δυναμικός από ό,τι τον περίμενα. Τον είχα συνηθίσει να έχει περισσότερη ενέργεια, αλλά μπορεί αυτό να άλλαξε στην πορεία… Πάντως, η Νάντια είναι πολύ τυχερή που τον έχει.”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164