Ν. Σφακιανάκης: Τα backstage της ταινίας μικρού μήκους που ετοιμάζει και οι δηλώσεις για τους gay!

Ο “άρχοντας” επέστρεψε στα θρανία! Ο λόγος για τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας μικρού μήκους του Νότη Σφακιανάκη, που ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες σε ένα από τα δημοτικά σχολεία του Αλίμου. Το TLIFE βρέθηκε στα backstage των γυρισμάτων και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Με φόντο το γυμναστήριο του σχολικού συγκροτήματος και με casual εμφάνιση και total black look, ο γνωστός ερμηνευτής που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην Ιερά Οδό, ξεκίνησε την ταινία μικρού μήκους που ετοιμάζει για την προώθηση του άλμπουμ σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου.

Το video περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια του δίσκου και αναμένεται να προβληθεί για πρώτη φορά στο διαδίκτυο και τα μουσικά κανάλια στις αρχές Μαρτίου.
Ο ανατρεπτικός ερμηνευτής που προκαλεί με τις συνεντεύξεις και τις έξυπνες ατάκες του, εμφανίστηκε στην εκπομπή “Όλα μπάχαλο” με τον Θέμο Αναστασιάδη και μίλησε για την κατάσταση της χώρας, τις γυναίκες και τους gay. “Για τους gay φταίνε τα περιοδικά, όσοι είχαν διαπαιδαγωγήσει αρκετές γενεές μέσα από αυτή τη διαδικασία. Με ενοχλεί ένας άνθρωπος που είναι αρσενικός να βγαίνει σαν την φτερού στην πλάκα. Και ο Χατζηδάκις ομοφυλόφιλος ήταν, βγήκε ποτέ φωναχτή, κραχτή;”.

Αξίζει να αναφέρουμε, βέβαια, ότι σχεδόν δύο χρόνια μετά τον προηγούμενο πολυπλατινένιο δίσκο “21+4 Ματωμένα Δάκρυα”, ο Νότης επιστρέφει με νέα καταπληκτική δουλειά που υπόσχεται να ανταμείψει τους χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές μιας μεγάλης φωνής, όλους εκείνους που έσπευσαν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας να αγοράσουν τον δίσκο εξαντλώντας τις πρώτες παρτίδες μέσα σε λίγες μόνο ώρες!
Στον ολοκληρωμένο δίσκο “16 ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ”, που μόλις κυκλοφόρησε, περιλαμβάνονται 16 τραγούδια (ερωτικά, χορευτικά και κοινωνικά, ζεϊμπέκικα, χασάπικα, αλλά και κάποια με… ροκ πινελιές) από επιλεγμένους συνθέτες και στιχουργούς σε διεύθυνση παραγωγής του Μανώλη Βλάχου.

Ανάμεσά τους έχουν ήδη ξεχωρίσει η επιτυχία “Εσύ η Θάλασσα”, αλλά και το πιο πρόσφατο “Μη με Ρωτάτε”, ένα πολύ όμορφο κομμάτι που έχει μέσα σε λίγες μέρες κυκλοφορίας σκαρφαλώσει πολύ ψηλά στα ραδιοφωνικά charts χάρη στην απαίτηση των ακροατών.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More