Ν. Σφακιανάκης: «Το θεωρώ προσβολή να συμμετέχω σε ριάλιτι»

Ν. Σφακιανάκης: «Το θεωρώ προσβολή να συμμετέχω σε ριάλιτι» | tlife.gr

Ο Νότης Σφακιανάκης μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες επιτυχίες και το ίδιο αναμένεται να κάνει και τώρα με τα τραγούδια “Δεν είσαι εντάξει” και “Δεν υπάρχεις”. Τα δύο αυτά ζεϊμπέκικα θα συμπεριλαμβάνονται στον τρίτο, ολοκαίνουριο δίσκο του Νότη που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Κυριακή με γνωστή εφημερίδα.

Ο καινούργιος δίσκος που αποτελεί την τελευταία ενότητα της τριλογίας “Ματωμένο Δάκρυ” παρουσιάστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στο μαγαζί “Ιερά Θέα” το οποίο θα φιλοξενήσει τον Νότη από τις 12 Νοεμβρίου και όλο τον χειμώνα.

Απολαυστικος όπως πάντα, εμφανίστηκε τρώγοντας το μήλο του και μίλησε για τα νέα τράγουδια, για την πολιτική, για την θρησκεία, για τις εκλογές και φυσικά για την ΙΕΡΗ ΘΕΑ που βλέπεις απο το μαγαζί του! Ήταν καλοπροαίρετος ακόμα και με όσους τον τσιγκλαγαν να πει αυτα που θελουν…

Επισημαίνοντας την γνωστή αντίθεσή του για τα ριάλιτι, ο τραγουδιστής δήλωσει πως αδιαφορεί για ανθρώπους όπως η Μανωλίδου, ο Κορκολής και οποινδήποτε άλλον γιατί υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα καθώς οι άνθρωποι πεινάνε. Ο Νότης ξεκαθάρισε πως είναι κάθετος με αυτού του είδους τα προγράμματα και θα το θεωρούσε προσβολή να του γίνει πρόταση να συμμετέχει σε κάποια κριτική επιτροπή, ενώ αποκάλυψε πως πριν από 6 χρόνια τον είχαν προσεγγίσει για να συμμετάσχει σε ριάλιτι πρόγραμμα.

«Το παιχνίδι είναι κάλπικο εξ’ αρχής. Θέλουμε να βρούμε ανθρώπους που να ερεθίζουν τα μάτια του κοινού, οι κριτές μεταξύ τους να μαλώνουνε… η τηλεόραση να ανακυκλώνει την τηλεόραση, να μιλά για τον εαυτό της, αυτισμός!», δήλωσε ο ίδιος.

Οι δύο πρώτοι δίσκοι “Κοινωνικόν” και “Ερωτικόν” γνώρισαν μεγάλη επιτυχία την οποία σίγουρα θα έχει και το “Χορευτικόν” που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή πολλά υπέροχα τραγούδια με τη μοναδική φωνή του Νότη!

READ more