Ν. Θεοδωρίδου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο με φίλους! Φωτογραφίες

Πρεμιέρα στο θέατρο Κιβωτός έκανε το βράδυ της Τετάρτης η θεατρική κωμωδία “Κτελ” με πρωταγωνιστές τους Νίκο Μουτσινά, Βασιλική Ανδρίτσου, Αθηνά Οικονομάκου και Θανάση Αλευρά και κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της παράστασης ήταν και η Νατάσα Θεοδωρίδου, που κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις βρέθηκε στο θέατρο με τον καλό της φίλο Βασίλη Μπουλούμπαση και απόλαυσαν τη μοναδική κωμωδία.

Ακόμη, το “παρών” στη βραδιά έδωσαν η Νίκη Παλληκαράκη, ο Χάρης Γρηγορόπουλος και πολλοί άλλοι.
Λίγα λόγια για το έργο
Ο Αντώνης Τόνγκας (Νίκος Μουτσινάς) είναι χειρουργός και μένει σε ένα σπίτι… στη μέση του πουθενά, με τη γυναίκα του Μαίρη Καμπάνα (Βασιλική Ανδρίτσου), ιδιοκτήτρια γραφείου τελετών. Ένα βράδυ, θα έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή τους όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ χαλάει και οι επιβάτες του βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι τους: τι κοινό έχουν ένας γυμναστής και δάσκαλος του τέννις (Θανάσης Αλευράς), μία πόρνη (Ματίνα Νικολάου), μία κυρία-πρόεδρος στη διάσωση του μονάρχιδου σκίουρου (Τζένη Διαγούπη), η Σταρ Πελοπόννησος (Αθηνά Οικονομάκου) και η Οδηγός του ΚΤΕΛ (Φωτεινή Ντεμίρη); Γίνονται όλοι -εν αγνοία τους- υποψήφιοι δωρητές οργάνων… στην πιο χιουμοριστική, ξεκαρδιστική, σουρεαλιστική περιπέτεια!
Δες φωτογραφίες:

Αθηνά Οικονομάκου, Νίκος Μουτσινάς, Νίκη Παλληκαράκη

Νίκη Παλληκαράκη, Θανάσης Αλευράς

Χάρης Γρηγορόπουλος, Αθηνά Οικονομάκου

Βασιλική Ανδρίτσου

Read More

And More