Ν. Ζαμπέτογλου – Ν. Γαλακτερός: Οι καλεσμένοι και όλα όσα έγιναν στο γάμο τους!

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Νάσο Γαλακτερό στο μικρό εκκλησάκι του αμερικανικού κολλεγίου Ανατόλια. Παρόλο που η τελετή ήταν σε κλειστό κύκλο, δεν έλειψαν οι celebrities φίλοι του ζευγαριού.

To love story και όλες οι λεπτομέρειες του γάμου

Η νύφη έλαμπε μέσα στο δαντελένιο λευκό νυφικό της και μαζί με τον σύζυγό της, πλέον, ξεφάντωσαν στο γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε στο Sky Bar του ξενοδοχείου The Met Hotel.

Όλοι οι καλεσμένοι χόρεψαν και τραγούδησαν μαζί με το ζευγάρι σε μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής τους. Ανάμεσά τους ήταν η Μιμή Ντενίση με την με τη βαφτιστήρα του γαμπρού Μαριτίνα, η οποία ήταν και παρανυφάκι, η Δέσποινα Βανδή, ο Δημήτρης Γιαννέτος που έφτιαξε και τα μαλλιά της νύφης, η Χριστίνα Πολίτη και πολλοί άλλοι.

Οι μουσικές που ακούστηκαν ήταν από ποντιακά μέχρι ντίσκο και ελληνικά ποπ. Φυσικά, σε κάποιο σημείο της βραδιάς το μικρόφωνο πήρε η καλή φίλη της νύφης, Δέσποινα η οποία ερμήνευσε την επιτυχία της “Ότι ονειρευόμουν”.

Βέβαια, το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει το γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τους φωτογράφους αλλά μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι καλεσμένοι στο twitter τους:

Read More

And More