Να και κάτι ευχάριστο στην καραντίνα! Το La Casa De Papel επιστρέφει αύριο [vids]

Εκατομμύρια Έλληνες αλλά και το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη βρίσκεται σε καραντίνα, με σκοπό να προστατευτεί από την πανδημία του κορονοϊού! Αν έχεις εξαντλήσει τις ταινίες και τις σειρές του Netflix έχουμε μια άκρως ευχάριστη είδηση, καθώς σε λιγότερο από 24 ώρες πρόκειται επιτέλους να κάνει πρεμιέρα η τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς ισπανικής σειράς, La Casa De Papel.

H αγαπημένη μας συμμορία επιστρέφει αυτή την Παρασκευή 3 Απριλίου και συγκεκριμένα ο νέος κύκλος θα ανέβει στην πλατφόρμα του Netflix στις 10:00 το πρωί για την Ελλάδα και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Ο επίσημος λογαριασμός της σειράς La Casa De Papel, δημοσίευσε στα social media, τους τίτλους των επεισοδίων του τέταρτου μέρους:

Επεισόδιο 1 : Game Over
Επεισόδιο 2 : Berlin’s Wedding
Επεισόδιο 3 : Anatomy Lesson
Επεισόδιο 4 : Pasodoble
Επεισόδιο 5 : 5 minutes earlier
Επεισόδιο 6 : TKO
Επεισόδιο 7 : Strike the tent
Επεισόδιο 8 : The Paris Plan

Τι είδαμε στην τρίτη σεζόν: 

Oι ληστές βρίσκονται στη μέση της ληστείας στην Τράπεζα της Ισπανίας. H «Ναϊρόμπι» έχει μόλις πυροβοληθεί, ενώ η «Λισαβόνα» συλλαμβάνεται από την αστυνομία. Ο «Καθηγητής» βρίσκεται υπό καταδίωξη, ενώ πιστεύει ότι η Ρακέλ είναι νεκρή, και ένας από τους ομήρους έχει δραπετεύσει.

Επιπλέον, ο «Ρίο» και ο «Ντένβερ» παγιδεύονται σε ασανσέρ με χειροβομβίδα, ενώ η «Τόκιο» έχει συλληφθεί. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί μετά!

Η επίσημη σελίδα του Netflix, αναφέρει χαρακτηριστικά στην περιγραφή των νέων επεισοδίων: Καθώς το σχέδιο του Καθηγητή αρχίζει να καταρρέει, παίζονται ανθρώπινες ζωές κι οι ληστές πρέπει να απωθήσουν τους εχθρούς εντός κι εκτός της Τράπεζας της Ισπανίας.

Ανυπομονούμε!

Read More

And More