Να, να, να, να… Αυτή κι αν ήταν η εκδίκηση του τίποτα !

Να, να, να, να… Αυτή  κι αν ήταν η εκδίκηση του τίποτα ! | tlife.gr
…Και ξαφνικά σήμερα όλη η ελληνική τηλεόραση ασχολείται με έναν …ανύπαρκτο ουσιαστικά τύπο ! Με έναν τύπο που απλώς κάνει κάθε Δευτέρα την πλάκα του κι εμείς απλούστατα τον παίρνουμε στα σοβαρά ! Ε, ναι ,λοιπόν, ο διαγωνιζόμενος ονόματι Χρήστος στο «Greek Idol» του Alpha, για ακόμα μία φορά κατάφερε να κλέψει το ενδιαφέρον και άρα και την τηλεοπτική παράσταση, με έναν πολύ απλό τρόπο. Δεν ήξερε χθες τα λόγια του τραγουδιού που του είχαν αναθέσει !

Οιμέ … Τι …φοβερό, τι …τρομερό ! Μιλάμε για ένα γεγονός που ήρθε και …συντάραξε όλη την χώρα ! Ο Χρήστος δεν ήξερε το κομμάτι των Σκόρπιονς και μας τάραξε στο … να,να,να,να,να ! Και αν νομίζετε πως αυτή ήταν μία γελοία εμφάνιση και μία γελοία παρουσία, σας πληροφορώ ,πως η απόλυτη γελειότητα ακολούθησε αμέσως μετά.

Γιατί αυτό που ζήσαμε τόσο χθες, όσο και σήμερα τηλεοπτικά, είναι η απόλυτη γελειότητα. Είναι γελοίο να γίνεται λόγος για το τι …μηνύματα περνά στα νέα παιδιά ένας παίκτης ριάλιτι που βαριέται να μάθει τα λόγια ενός τραγουδιού και που παρόλα αυτά, καταφέρνει να παραμένει στο παιχνίδι.

Είναι γελοίο να μιλάμε πως ο κόσμος με την ψηφοφορία του και με την απόφασή του να κρατήσει τον Χρήστο στο παιχνίδι (με τον οποίο ουσιαστικά κάνουν …χαβαλέ) είναι σαν να επικροτεί τον ζαμανφουτισμό και την τεμπελιά ! Η ταπεινή μου γνώμη είναι, πως ο μαγικός γυάλινος κόσμος της μικρής μας οθόνης ,για ακόμα μία φορά δίνει αξία στο τίποτα…

Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως για ακόμα μία φορά ζούμε την απόλυτη τηλεοπτική μιζέρια ,με μια τηλεόραση απο το πρωί να μην έχει με τίποτα άλλο να ασχοληθεί, παρά μόνο με το …να ,να, να, να, να του Χρήστου. Ποτέ άλλοτε δεν ειπώθηκαν τόσα πολλά ,για ένα τίποτα. Και όταν κάνω λόγο για ένα …τίποτα ,σαφέστατα και δεν αναφέρομαι στον Χρήστο συγκεκριμένα, αλλά στην τηλεοπτική κατάσταση του …τίποτα.

Και όσο ,λοιπόν, εμείς χθες παρακολουθούσαμε όλο αυτό το… τσίρκουλο που διαδραματιζόταν στην σκηνή του «Greek Idol» με τον αδιάβαστο Χρήστο, την έξαλλη επιτροπή και την πάντα …έκπληκτη Ρούλα, απ ΄ότι έμαθα, τα καλύρερα έγιναν στο διάλειμμα .

Τι έγινε στο διάλειμμα; Στο τσακ δεν είχαμε …τηλε-δράματα. Οι οπαδοί λέει του Ντούρου, μόνο στα χέρια που δεν πιάστηκαν με τους οπαδούς του Στέργιου. Αναψαν σου λέει τόσο τα αίματα ,που ούτε και η ασφάλεια που βρίσκεται στον χώρο δεν μπόρεσε να τους ησυχάσει.

Το …θαύμα το έκανε η Ρούλα που τους πλησίασε με το μικρόφωνο ανά χείρας ,κάτι με το καλό, κάτι με το ζόρικο, τους έπεισε να χαλαρώσουν.

Τι να πω; Ισως να …σκιάχτηκαν απο τις στιλιστικές επιλογές της Ρούλας ,οι οποίες πάλι δεν ήταν και ότι καλύτερο. Κάτι πρέπει να γίνει με τις κρίσεις …αισθητικής του στυλίστα. Αυτό το …καυτό μίνι, μάλλον προτιμώ να το αφήσω ασχολίαστο.

READ more