Νάγια : Γίνεται “αμαζόνα” και… καλπάζει- “Η επαφή με το άλογο με ηρεμεί και με κρατά σε φόρμα” (pics)

Η Νάγια πιο εντυπωσιακή από ποτέ μας δείχνει τη νέα της αθλητική δραστηριότητα, η οποία έγινε αγαπημένη της συνήθεια! Η τραγουδίστρια με το μακρύ πλατινέ μαλλί έχει γίνει αμαζόνα και η ιππασία η μεγάλη της αγάπη. Μετά το τραγούδι όταν τελειώνει τις υποχρεώσεις της στο στούντιο ηχογράφησης στο οποίο έχει μπει για να ετοιμάσει τη νέα της δουλειά, πηγαίνει σε γνωστό ιππικό όμιλο και καλπάζει ως άλλη αμαζόνα με το άλογό της.

Είναι ενθουσιασμένη από την επαφή της με τα άλογα έχει αρχίσει εδώ και καιρό εντατικά, μαθήματα ιππασίας, ενώ περιγράφοντας την εμπειρία της σε πρόσωπα από το κοντινό της περιβάλλον έχει εκμυστηρευτεί ότι μαθαίνοντας να ιππεύει, νιώθει πως ηρεμεί και παράλληλα έχει βρει έναν όμορφο τρόπο να γυμνάζεται.

Η Naya μάλιστα σκοπεύει στο νέο της βιντεοκλίπ που θα κυκλοφορήσει με την νέα της δουλειά να δείξει να καλπάζει με το άλογό της ως αμαζόνα.


Το τελευταίο της τραγούδι με τίτλο “Σε ποιο κρεβάτι”το οποίο κυκλοφόρησε απο τη Siganos Musik σε μουσική Χριστόδουλου Σιγανού και Βαλεντίνο το οποίο ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube και ετοιμάζεται τώρα να μπει στο στούντιο ηχογράφησης για τη νέα της δουλειά. 

 

Read More

And More