Νάγια Ριβέρα: Τι έδειξε η νεκροψία στη σορό της αδικοχαμένης πρωταγωνίστριας του Glee;

Η νεκροψία που διενεργήθηκε στη σορό της Νάγια Ριβέρα επιβεβαίωσε ότι ο τραγικός θάνατος της 33χρονης ηθοποιού επήλθε από πνιγμό και ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για χρήση ναρκωτικών ή αλκοόλ, που θα μπορούσε να είχε συμβάλλει στον θάνατό της.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία της κομητείας Βεντούρα κοινοποίησε τα ευρήματα της νεκροψίας την Τρίτη, επιβεβαιώνοντας ότι η σορός που είχε βρεθεί την προηγούμενη ημέρα ήταν πράγματι η 33χρονη Ριβέρα. Ο τρόπος θανάτου της έχει καταχωρηθεί ως δυστύχημα.

«Οι περιστάσεις και τα οπτικά χαρακτηριστικά έδειξαν ότι το σώμα ήταν αυτό της Νάγια Ριβέρα», αναφέρεται στην έκθεση ενώ τονίζεται ότι η σορός της ταυτοποιήθηκε από την οδοντοστοιχία της. «Τα ευρήματα της νεκροψίας συνάδουν με πνιγμό και η κατάσταση του σώματος είναι συνεπής με τον χρόνο που βυθίστηκε», αναφέρεται επίσης ενώ τονίζεται ότι δεν εντοπίστηκαν τραυματισμοί ή ενδείξεις ότι έπασχε από κάποια ασθένεια. «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη από την έρευνα ή την εξέταση ότι ναρκωτικά ή αλκοόλ έπαιξαν ρόλο στο θάνατο του αποθανούσας, αλλά δείγματα θα υποβληθούν σε τοξικολογικές δοκιμές», προστίθεται.

Υπενθυμίζεται ότι η Ριβέρα με τον γιο της είχαν πάει εκδρομή στη λίμνη Πίρου και κατέβηκαν από τη βάρκα για να κολυμπήσουν. Το αγόρι είπε στους ερευνητές ότι η μητέρα του το βοήθησε να επιστρέψει στη βάρκα, αλλά όταν κοίταξε πίσω, την είδε να εξαφανίζεται στο νερό, σύμφωνα με τον σερίφη.

 

Read More

And More