Ναι, θα μαγειρεύει στον Alpha και η Ναταλία Δραγούμη!

Ναι, θα μαγειρεύει στον Alpha και η  Ναταλία Δραγούμη! | tlife.gr

Μιας και είχαμε… λίγες εκπομπές μαγειρικής αυτή την σεζόν στους δέκτες μας, έρχεται ακόμη μία να κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας, αυτή την φορά μέσα από τον Alpha και με παρουσιάστρια την Ναταλία Δραγούμη, με την οποία θαρρώ στην κουζίνα, οι υπεύθυνοι του καναλιού πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν να κάνουν την διαφορά.

Τα γεμιστά της μαμάς… Τα ταπεράκια της μαμάς… Το κέικ της μαμάς… Μα πάνω απ’ όλα, η ζεστασιά του σπιτικού φαγητού. Όχι ως έδεσμα, αλλά ως υπαρξιακή ανάγκη που έρχεται και πασπαλίζει καθοριστικά τις αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας.

Αυτό ακριβώς είναι ,λοιπόν, το θέμα μιας διαφορετικής μαγειρικής εκπομπής που έρχεται από τον Μάιο στον Alpha με παρουσιάστρια την Ναταλία Δραγούμη.

Μητέρα δύο παιδιών και η ίδια, και συγγραφέας ενός βιβλίου με εντελώς «σπιτίσιες» συνταγές, η Ναταλία φτιάχνει με σπιτικά υλικά μια εκπομπή, όπου μαζί με έναν διάσημο φιλοξενούμενο τη φορά θα καταδύονται στις γαστριμαργικές (και όχι μόνο) παιδικές αναμνήσεις του. Και φυσικά θα μαγειρεύουν. Θα γεύονται παρέα όσα «μαμαδίστικα» ανέσυρε ο καλεσμένος από τη μνήμη του. Καμιά φορά, όποτε αυτό είναι δυνατό, η ίδια η «μαμά-φαγάκι» του επώνυμου φιλοξενούμενου θα μαγειρεύει, προσθέτοντας τις δικές της αναμνήσεις από την παιδική ηλικία του καλεσμένου.

Με δραματοποιημένα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα –επαγγελματική και ιδιωτική– του φιλοξενούμενου, με χαλαρές στιγμές της Ναταλίας και του καλεσμένου από τα ψώνια, την προετοιμασία, την παρασκευή και τελικά την απόλαυση του γεύματος-ανάμνηση, και με συνεχή flashback στην παιδική ηλικία του διάσημου συνδαιτυμόνα. Η εκπομπή της Ναταλίας Δραγούμη δεν είναι απλά ακόμη μια χρηστική εκπομπή μαγειρικής. Είναι μια επιστροφή στις μνήμες ζωής, σερβιρισμένες σε ένα πιάτο φαγητού.

READ more