Νανά Καραγιάννη: Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τη μυστική διαθήκη! ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση έχει προκαλέσει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tlife, το οποίο αφορά την χειρόγραφη διαθήκη που άφησε η Νανά Καραγιάννη. Παρά το γεγονός ότι η Νανά φαινόταν να έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, άφησε στον κληρονόμο που επέλεξε χιλιάδες ευρώ και δυο σπίτια! Η κληρονόμος, μάλιστα, της αδικοχαμένης δημοσιογράφου έρχεται το Σάββατο στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και αποκαλύπτει τα πάντα για την κληρονομιά στην Τατιάνα Στεφανίδου. (Δες εδώ το trailer)

Η εκπομπή “Ευτυχείτε” ασχολήθηκε με το θέμα  και ο ρεπόρτερ Σωτήρης Καραμίτζας επικοινώνησε με τη στενή φίλη της Νανάς, Βανέσα Στρατάκη, η οποία δε να πιστέψει ότι υπάρχει διαθήκη: “Μου είναι αδύνατο να το πιστέψω. Ήξερα ότι η Νανά δεν είχε τίποτα και περνούσε πολύ δύσκολα οικονομικά. Ειδικά αφού έχασε τη δουλειά της…”

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε μετά την προβολή του βίντεο. “Έχει κάποια βάση όλο αυτό δεν γίνεται. Ξεκίνησε από το tlife, όπου είναι ένα site που κάνει εξαιρετικό ρεπορτάζ και έγκυρο”, ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Read More

And More