Νανά Καραγιάννη: Ραγίζει καρδιές η φίλη της Αφροδίτη Υψηλάντη “Κοριτσάκι μου κάποιοι σε ξέχασαν”…

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που το γαλάζιο βλέμμα και το γλυκό χαμόγελο της Νανάς Καραγιάννη, έσβησε για πάντα. Η γνωστή δημοσιογράφος πάλεψε για χρόνια με την νευρική ανορεξία, αλλά δεν είχε τη δύναμη να την νικήσει. Δυστυχώς η Νανά, η Νανά όλων μας που όταν της μίλαγες για άσχετα θέματα ήταν μες την καλή χαρά αλλά αν της μίλαγες για το πρόβλημά της δεν ήθελε να μιλήσει, βρέθηκε νεκρή πέρσι στις 27 Ιουνίου στο διαμέρισμά της….

Μια κολλητή κι αγαπημένη της φίλη που ήταν στο πλευρό της και προσπάθησε να τη βοηθήσει ήταν η δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη. Η Αφροδίτη περνούσε ώρες με τη Νανά και προσπαθούσε να τη βοηθήσει με όλα τα μέσα που μπορούσε.

Σήμερα ένα χρόνο μετά θυμάται τη Νανά και ραγίζει καρδιές… Δες τι έγραψε:

“Νανούκα μου, πολλές οι αναμνήσεις…. Κοριτσάκι μου κάποιοι σε ξέχασαν… Κάποιοι δεν θα ξαναφωτογραφιθούν μαζί σου για να πάρουν κάτι από τη λάμψη σου… Εσύ ψυχούλα μου, έδωσες , αλλά δεν πήρες…
Να ξέρεις ότι δεν έλειψες στιγμή από την πεζή καθημερινότητά μου…
Σαν σήμερα, πριν ένα χρόνο , “επέλεξες” να μας εγκαταλείψεις…
Πάντως, αυτά τα τσουρεκάκια που μου έφερνες και σε μάλωνα, δεν τα έχω βρει πουθενά…! Και αυτά τα πελώρια μάτια, γεμάτα θέληση για ζωή, δεν θα τα ξανα-αντικρίσω….Ξεκουράσου λατρεμένο μου πλάσμα..Σ΄αγαπώ” !

Read More

And More