Νάνα Μούσχουρη: Σημαντικές προσωπικότητες στη συναυλία της στο Ηρώδειο [pics]

Μια ξεχωριστή συναυλία, στο Ηρώδειο, έδωσε το βράδυ της Πέμπτης η Νάνα Μούσχουρη. Σε μία από τις “συλλεκτικές” της καλλιτεχνικές στιγμές, επανήλθε για να μας τραγουδήσει τον «μύθο» της, που ξεκίνησε με το «Χάρτινο το φεγγαράκι» και συνεχίστηκε με μεγάλες διεθνείς επιτυχίες, όπως το «White Rose of Athens», το «Α force de prier», το «Au cœur de septembre» και «Le temps des cerises». Η σπουδαία καλλιτέχνης ερμήνευσε αγαπημένα κομμάτια και απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού. Ανάμεσά τους σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και την showbiz.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, του οποίου η διεθνής ερμηνεύτρια, που το 2017 ανακηρύχθηκε «Καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ», είναι αρωγός από την πρώτη χρονιά της ίδρυσής του, το 1990.

Η Νάνα Μούσχουρη ξεκίνησε από την Ελλάδα πριν από 60 χρόνια για να διαγράψει λαμπρή πορεία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Έχει δώσει πάνω από 10.000 παραστάσεις στα σπουδαιότερα θέατρα του κόσμου, από την Όπερα του Παρισιού, το Royal Albert Hall του Λονδίνου και τη Φιλαρμονική του Βερολίνου έως το Lincoln Center στη Νέα Υόρκη, την Όπερα του Σίδνεϋ και το Teatro Monumental στη Χιλή αλλά και σε θέατρα και μουσικές σκηνές σε μικρές πόλεις και χωριά.

Η επιστροφή της όμως στη χώρα της είναι από τις πιο συγκινητικές στιγμές της καλλιτεχνικής της πορείας. Όπως η χθεσινή που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Δες ποιοι τίμησαν με την παρουσία τους την Νάνα Μούσχουρη:

Προκόπης Παυλόπουλος, Νάνα Μούσχουρη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου

Νατάσα Παζαΐτη με τον γιο της, Αλέξανδρο Καραμανλή

Γιώργος Βαρδινογιάννης

Μιχάλης Κεφαλογιάννης

Μάριος Φραγκούλης, Άρης Δαβαράκης, Γιώργος Περρής

Σάσα Σταμάτη

Γιάννης Κεντ, Κατερίνα Γκαγκάκη

Έλενα Μακρή, Αντώνης Λυμπέρης

Φώφη Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης

Μίμης Πλέσσας, Λουκίλα Καρρέρ

Έλενα Παπαρίζου

Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη

Μίνως Μάτσας, Μαργαρίτα Μάτσα, Νάνα Μούσχουρη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Νάνα Μούσχουρη, Ηλίας Ψινάκης

Γιώργος Κατρούγκαλος, Hedva Ser

Βάσω Παπαντωνίου, Βασίλης Βασιλικός

Ηλίας Ψινακης, Νάνα Μούσχουρη με τον σύζυγό της, Andre Chapelle

Φωτογραφίες: NDP

Επιμέλεια κειμένου: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More