Νανά Παλαιτσάκη: H απάντησή της, μετά τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της για τον άγριο χωρισμό τους

Μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της η Νανά Παλαιτσάκη, έγινε γνωστό ότι χώρισε με τον Βασίλη Μιχαλόπουλο και μάλιστα με άσχημο τρόποι αφού οι δυο πρώην σύντροφοι αλληλομηνύθηκαν. Η  Νανά µέσω εξωδίκων αλλά και µήνυσης που κατέθεσε, εγκάλεσε τον Βασίλη Μιχαλόπουλο για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση. Εκείνος από την πλευρά του κάνει λόγο για σκηνοθετηµένες συκοφαντίες, υποστηρίζοντας ότι η πρώην εκδότρια δεν µπόρεσε να αντέξει τον χωρισµό και γι΄αυτό το λόγο έκανε αυτές τις καταγγελίες.

Σήμερα ο Βασίλης Μιχαλόπουλος, μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή T-LIVE, της Τατιάνας Στεφανίδου, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: “Με το που της ζήτησα να χωρίσουμε, ήρθαν εξώδικα, ήρθαν μηνύσεις και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Δηλαδή, εγώ τα βλέπω όλα αυτά και γελάω… Όλα. Διάβασε εδώ τις δηλώσεις του και όσα είπε ο δικηγόρος του

Το απόγευμα της Τρίτης η Νανά Παλαιτσάκη απάντησε με τη σειρά της στις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της με ένα μακροσκελές κείμενο στο facebook 

Διάβασε όσα έγραψε:

Προς μεγάλη μου λύπη και απογοήτευση, «συνάδελφοι» δημοσιογράφοι εδώ και μέρες αναπαράγουν άκριτα και ατεκμηρίωτα άκρως συκοφαντικούς και προσβλητικούς ισχυρισμούς ως προς την προσωπικότητά μου. Αφού εξάντλησα όλα τα περιθώρια υπομονής και καλοπιστίας, δεν μου έχει μείνει πλέον κανένα περιθώριο παρά να αντιδράσω δια της νομικής οδού.

Προκύπτει ότι τα επίμαχα δημοσιεύματα, οι εκπομπές κλπ προβαίνουν σε εν γνώση τους αναληθή, μονόπλευρη και επιλεκτική ανάδειξη του επίμαχου ζητήματος περί διακοπής της συμβίωσης μου με τον ήδη μηνυόμενο για ενδοοικογενειακή βία κατ’ επανάληψη Βασίλειο Μιχαλόπουλο.


Καθώς επίσης, φιλοτεχνούν ενώπιον της ευρείας κοινής γνώμης τη σκιαγράφηση μου ως προσώπου που προσφεύγει στη Δικαιοσύνη με δήθεν ευτελή αντεκδικητικά κίνητρα επί εγκατάλειψης και «σκηνοθετημένη» εισαγωγή σε νοσοκομείο.
Από την στιγμή που το έτερο εμπλεκόμενο μέρος σε μια αντιδικία ΔΕΝ επιθυμεί να προβεί σε δηλώσεις-δήλωση που έχω αναρτήσει μάλιστα στο παρόν προφίλ!, η μονομερής κάλυψη και παρουσίαση της αντιδικίας αυτή, συνιστά άκρως μεροληπτική, καταχρηστική και άρα παράνομη συμπεριφορά.


Ακόμα περισσότερο μάλιστα, όταν αυτή αφορά την αυτούσια αναπαραγωγή ψευδών και συκοφαντικών δηλώσεων εκ μέρους του κ. Μιχαλόπουλου.


Περιττό δε, να επισημάνω ότι στα ιδιαίτερα ευαίσθητα θέματα περί ενδοοικογενειακής βίας, τα τηλεδικαστηρία και η δημόσια τοποθέτηση των συνηγόρων των εμπλεκόμενων μερών υποβιβάζουν την τελική κρίση της Δικαιοσύνης, ενώ η κοινή γνώμη θα έχει ήδη διαμορφώσει εικόνα χωρίς να έχουν τεθεί υπόψη της κρίσιμα στοιχεία, παρά μόνο η «θέα» από τα τηλεπαράθυρα.
Ως προς την ενδοοικογενειακη βία μάλιστα, είμαι δημοσιογράφος-γυναίκα και παντοντε αναδείκνυα τέτοιους είδους ευαίσθητα θέματα για τα οποία δυστυχώς, το νομικό-θεσμικό πλαίσιο είναι τόσο φτωχό στη χώρα μας.


Κάθε άνθρωπος που φτάνει στο σημείο να καταγγείλει μια τέτοια συμπεριφορά εις βάρος του, τσαλακώνεται και αναγκάχεται να ξαναζήσει τον εξευτελισμό του, ελπίζοντας σε μια έστω αργή δικαίωση. Έχω υπομονή και πίστη ως προς τη δικαίωσή μου σε κάθε επίπεδο από την Ελληνική Δικαιοσύνη και σέβομαι κάθε διαδικασία της. Είναι η μόνη αρμόδια για την τελική κρίση σε όλα τα ανωτέρω ζητήματα. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τα μηνύματα αγάπης σε συμπαράστασης.

 

 

Read More

And More