Νάνσυ Αλεξιάδη: Οι λεπτομέρειες του μυστικού γάμου της – Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια στο TLIFE

Αξέχαστο θα μείνει το φετινό καλοκαίρι στην Νάνσυ Αλεξιάδη, καθώς όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της χθες στα social media τον περασμένο Αύγουστο παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια στο TLIFE εκείνη και ο σύντροφός της παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Ελλάδα, χωρίς να υπάρχουν φωτογραφίες. Ήταν μια στιγμή που ήθελαν να τη ζήσουν μακριά απ’ όλους και απ’ όλα!

Μάλιστα μετά από λίγες ημέρες το νεόνυμφο ζεύγος μετακόμισε στη Σιγκαπούρη. Η Νάνσυ Αλεξιάδη και ο σύντροφός της αναμένεται να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο το καλοκαίρι του 2023.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nancy Alexiadi (@nancyalexiadi)

 

«Μαζί στα καλά και στα άσχημα, στα πλούσια και στα φτωχά, στην υγεία και στην αρρώστια, μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» έγραψε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοινώνοντας το χαρμόσυνο γεγονός.

«Βρισκόμαστε μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας με τον σύντροφό μου. Προσπαθούμε να είμαστε και στα δυο μέρη. Όταν υπάρχει κατανόηση και αγάπη όλα είναι δυνατά. Ο γάμος μας δεν έγινε τελικά λόγω των μετακινήσεων από το Ντουμπάι στην Ισπανία και μετά στην Ελλάδα. Δεν έχουμε προλάβει. Όλα έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν. Είμαστε λίγο της τελευταίας στιγμής. Δεν έχω ιδέα αν ο γάμος γίνει στην Ελλάδα», είχε αναφέρει η Νάνσυ Αλεξιάδη τον περασμένο Μάϊο σε συνέντευξή της στο Breakfast@Star.

Read More

And More