Νάνσυ Νικολαΐδου στο TLIFE: Κάηκε το σπίτι της από τη φωτιά στη Δροσοπηγή – “Δεν απέμεινε τίποτα”

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Νάνσυ Νικολαϊδου, καθώς η φωτιά που έχει ξεσπάσει στην Αττική τα τελευταία εικοσιτετράωρα έκαψε το σπίτι της.

Η γνωστή δημοσιογράφος κλήθηκε από την πολιτική προστασία να εκκενώσει το σπίτι της μαζί με την οικογένειά της το βράδυ της Πέμπτης, καθώς οι φλόγες απειλούσαν την περιοχή της Δροσοπηγής. 

Βάζοντας μερικά πράγματα στις βαλίτσες, η Νάνσυ Νικολαΐδου εγκατέλειψε το σπίτι της, ελπίζοντας πώς την επόμενη ημέρα θα το βρει στη θέση του. Η φωτιά, ωστόσο, είναι ανεξέλεγκτη, με πολλά σπίτια, αυτοκίνητα και επιχειρήσεις να καταστρέφονται μέσα σε λίγα λεπτά. 

Η Νάνσυ Νικολαΐδου επέστρεψε στο σπίτι της το πρωί της Παρασκευής και αυτό που αντίκρυσε ήταν στάχτες και αποκαΐδια. Δυστυχώς η πύρινη λαίλαπα έκαψε τα πάντα. Το θλιβερό γεγονός αποκάλυψε η ίδια μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: “Χάθηκαν όλα, σας ευχαριστούμε για την αγάπη και το ενδιαφέρον”.

Το TLIFE επικοινώνησε με τη γνωστή δημοσιογράφο και εκείνη σοκαρισμένη ανέφερε: “Το σπίτι μου έγινε στάχτη… Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν απέμεινε τίποτα. Ευτυχώς είμαστε ασφαλείς”.

 

Read More

And More