Νάνσυ Παραδεισανού: Η σέξι φωτογραφία της συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη, από τις διακοπές της στη Μύκονο, αναστάτωσε το Instagram!

Tην βλέπουμε κάθε μεσημέρι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη να συμμετέχει στο πάνελ και να κάνει συνεντεύξεις! Εκτός από την τηλεόραση η Νάνσυ Παραδεισανού έχει μια ακόμα αγάπη, το Instagram. Με χιούμορ και … πολλή “τρέλα” η Νάνσυ επικοινωνεί με τους followers της συχνά και δεν είναι λίγες οι φορές που δεν διστάζει να μας δείξει τις καμπύλες της σε σέξι πόζες!

Το καλοκαίρι μπορεί να έφυγε αλλά η Νάνσυ, είχε προβλέψει και “φύλαξε” αρκετές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Έτσι τώρα που χειμωνιάζει, αναστάτωσε τους θαυμαστές της με μια νέα αποκαλυπτική φωτογραφία με μαγιό σε πισίνα στη Μύκονο

“Εσύ έβλεπες το προφανές: διακοπές στη Μύκονο. Εγωωω όμως, έβλεπα μπροστά και δημιουργούσα απόθεμα φωτογραφιών για να εχω καποιες, για τις πρώτες μέρες του χειμώνα. Όπως σημερα φερ’ ειπειν, που έστρωσα χαλιά (πέφτει η θερμοκρασία προσεχώς, μην πεις δεν στο ‘πα!)” Έγραψε η Νάνσυ κάτω από τη φωτογραφία της!

Read More

And More