Νάνσυ Παραδεισανού: Λύγισε στο live στο Instagram, λόγω των εξελίξεων! Βίντεο

Η Νάνσυ Παραδεισανού ειναι από φύση και θέση ένα από τα πιο χαμογελαστά παιδά της showbiz! Χαμογελαστή σχεδόν πάντα με αυτο το γάργαρο γέλιο είναι η προσωποποίηση της χαράς και της αισιοδοξίας. Ωστόσο και η Νάνσυ λύγισε και δάκρυσε χθες βράδυ σε ένα live που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το οποίο λατρεύει και είναι κομμάτι της καθημερινότητά της!

Να σημειώσουμε ότι η Νάνσυ είναι προληπτικά σε καραντίνα στο σπίτι της από την Πέμπτη έτσι ώστε να προστατευτεί αλλά και να προστατέψει τους γύρω της. Χθες μετά τις εξελίξεις και τη ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά, η Νάνσυ λύγισε στο live βίντεο από τα συγκινητικά λόγια των followers της αλλά και την συναισθηματική φόρτιση. Εξήγησε μάλιστα ότι τη ζωντανή σύνδεση δεν την έκανε μόνο για να κάνει παρέα στους  άλλους αλλά για να νιώσει και εκείνη καλύτερα! “Δεν είναι εύκολο όλο αυτό που περνάμε”!

Δες το βίντεο

Διάβασε όσα έγραψε για την κατάσταση στο profile της

Πολλά θα αλλάξουν τις μέρες που θα μείνουμε σπίτι (εκτός του ότι θα καταπολεμήσουμε τον κορωνοϊό). Θα έχουμε ξεκουραστεί. Θα απολαμβάνουμε τα καθημερινά πράγματα, που μέχρι τώρα βιαζόμασταν να κάνουμε στο σπίτι μας. Θα δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας να σκεφτεί. Θα αφήσουμε τα νύχια, το δέρμα και τα μαλλιά μας -τα κορίτσια- να ησυχάσουν από τα πιστολάκια, τις βαφές, τα βερνίκια και το μακιγιάζ. Θα αξιολογήσουμε τους ανθρώπους κοντά μας. Ποιοι μας νοιάζονται, ποιοι «είναι εδώ» με πράξεις -γιατί στα λόγια, όλοι εδώ είναι-, ποιοι αγωνιούν, ποιοι αδιαφορούν, ποιοι πρέπει να είναι στη ζωή μας, σε ποιους έχουμε δώσει πολύ χώρο, χωρίς λόγο. Ανοίξτε μυαλό, μάτια και αυτιά και κρίνετε. Χωρίς δικαιολογίες. Έχουμε πολύ χρόνο, ας τον εκμεταλλευτούμε εποικοδομητικά. Θα τα πούμε πολύ σύντομα. Σας φιλώ. 😍🔛💯 #greece #coronavirus

Read More

And More